Denne pakken inneholder

Beskrivelse

Kompakt designperle spekket med funksjoner.

Dolce Gusto Genio S Plus er selve kulminasjonen av den populære Genio-serien, som har inntatt utallige kjøkken verden over. Kjennere av Genio-serien vil straks gjenkjenne linjene i designet, som man kan se igjen i de fleste maskinene i denne serien. Dolce Gusto Genio S Plus er dog mer kompakt enn sine forgjengere, har mykere linjer og et tidløst design som gjør den ideell til alle hjem. Designet er ikke bare en fryd for øyet, men er naturligvis brukervennlig og med en vanntank som rommer 0,8 liter, er nok til at maskinen ikke må fylles hele tiden.

Dolce Gusto Genio S Plus betjenes fra frontpanelet. Det brukervennlige Dolce Gusto-systemet krever ingen baristautdanning – du behøver bare å sette inn din favorittkapsel og tilpasse vannmengden, så ordner maskinen resten. Er du en kresen kaffedrikker har Dolce Gusto Genio S Plus en rekke ekstrafunktioner, slik at du kan få din kaffe nøyaktig som du ønsker den. Foretrekker du en dyp og intens espresso kan du ved hjelp av EspressoBoost-funksjonen få en mer intens og aromatisk espresso. Ønsker du deg en enda større kopp, klikker du bare på XL-funksjonen på toppen av doseringspanelet. Herfra er det også mulig å stille på temperaturen, slik at du kan velge om du foretrekker din kaffe glohet, lun eller stuetemperert.

Dolce Gusto Genio S Plus brygger kaffen ved 15 bars trykk, og kan derfor gi deg og dine gjester ekte café-opplevelser hjemme. På tross av det høye trykket og de mange funksjonene, er Dolce Gusto Genio S Plus kategorisert som energiklasse A, og slukker seg automatisk etter 1 minutt uten bruk. Så behøver du ikke å bekymre deg for om du glemte å slå den av, når du er dratt hjemmefra.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

1

Kapselsystem

Dolce Gusto

Dolce Gusto Genio S Plus

1 pakke kapsler + kaffekrus

Vanlig pris kr 1 153,00 As low as kr 951,00