Denne pakken inneholder

Beskrivelse

Genio Touch er en revolusjonerende nytolkning av den klassiske Dolce Gusto Genio, som står kjøkkenbord rundt om i verden. Inspirert av opprinnelsen sin vil du kunne gjenkjenne flere linjer i den tidløse designen som Genio Touch har til felles med storebroren.

Men Genio Touch er helt speciel! Genio Touch er designet for å utnytte plassen optimalt, og er derfor både lavere og smalere enn forgjengeren. På den annen side er den litt dypere – for ikke å gå på kompromis med størrelsen på vanntanken, som er 0,8 liter. Innebygd i maskinen er dryppbrettet, som kan justeres slik at du kan bruke din favorittkopp eller krus.

Den innovative brukervennlige touchskjermen gjør det enkelt å betjene maskinen og kan brukes av alle i familien. Når drikken din er ferdig brygget, stopper den helt av seg selv - og etter 1 minutts inaktivitet slår maskinen seg av. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for strømregningen, men samtidig fortsatt kan lage flere kopper eller kapsler på rad uten ventetid.

Med Genio Touch er det nå enda enklere å få kaffen akkurat slik du vil ha den. Med den nye funksjonen Temperature Selection kan du velge om du foretrekker kaffen din, eller lage en kjøligere kopp når de yngste i familien trenger kakao, uten å brenne seg.

Trenger du et ekstra kick fra kaffen din? Med Espresso Boost-teknologi kan du velge nøyaktig hvor sterk kaffen din skal være - og hvis natten har vært søvnløs, kan du bruke XL-funksjonen til å brygge en ekstra stor kopp når du trenger ekstra oppstartshjelp om morgenen.

Spesifikasjoner

Stykker

1

Kapselsystem

Dolce Gusto

Dolce Gusto Genio Touch

inkl. 6 pk. kapsler

Vanlig pris kr 1 659,00 As low as kr 1 587,00