Beskrivelse

Den elegante Genio Touch er et kompakt redesign av storebroren - den klassiske Dolce Gusto Genio, som finnes i utallige hjem. Genio Touch er imidlertid ikke bare en kopi, for under de myke metallformene og det unike designet skjuler den perfekte kapselmaskinen.

Genio Touch er laget for å utnytte plassen optimalt, og er derfor lavere og smalere enn forgjengeren - derimot er den litt dypere. Dryppbrettet er høydejusterbart med plass til både din favorittkopp, en liten espressokopp eller et stort kaffekrus for de lange dagene. Vanntanken er elegant inkludert i den buede designen og inneholder 0,8 liter.

Som en del av den tidløse designen, finner du den klassiske innstillingen til Dolce Gusto-maskinen på den avrundede fronten. Men på denne maskinen er alt satt på den elegante touchskjermen. Når koppen din brygges, stopper maskinen helt av seg selv - og slår seg av etter 1 minutt uten bruk. Maskinen er energiklasse A+, og du trenger derfor ikke å frykte for strømregningen - selv om Genio Touch lager kaffe med et trykk på hele 15 bar.

For å gi deg den perfekte opplevelsen, kan Genio Touch innstilles til å lage din favorittdrink med den perfekte temperaturen for deg med Dolce Gustos Temperature Select funksjon. Hvis du foretrekker en ekstra sterk kopp kaffe, kan du bruke Espresso Boost-teknologien til å få en ekstra sterk kopp kaffe når behovet oppstår - og hvis du foretrekker en ekstra stor kopp kaffe, kan du velge XL-funksjonen.

Spesifikasjoner

Stykker

1

Merker

DeLonghi

Kapselsystem

Dolce Gusto

Special Price

kr 999,00

Dolce Gusto Genio Touch (antrasitt)

Automatisk kapselmaskin

(6)

Anmeldelser (6)

Denne er genial som navnet sier. Lager perfekt kaffe hver gang. Se mer
Perfekt størrelse til liten kjøkkenbenk. Enkel å bruke. Svarer absolutt til forventningene. Se mer
Meget fornøyd. Tar ikke stor plass. Enkel i bruk. Anbefales. Se mer
Passe størrelse til en liten kjøkkenbenk. Vannet varmes opp fort. Liker denne maskinen veldig godt Se mer
Savner en skikkelig bruksanvisning for innstillingene Se mer
Veldig praktisk og god kaffemaskin, smalere og mer kompakt sammenlignet med de fleste andre modellene. Touch-skjermen er også veldig lett å bruke. Se mer