Dolce Gusto Genio Touch

Automatisk kapselmaskin

På lager
Now: kr 1 099,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 1
Merker DeLonghi
Kapselsystem Dolce Gusto
Eiendom Maskin

Produktbeskrivelse av Dolce Gusto Genio Touch

Den elegante Genio Touch er et kompakt redesign av storebroren - den klassiske Dolce Gusto Genio, som finnes i utallige hjem. Genio Touch er imidlertid ikke bare en kopi, for under de myke metallformene og det unike designet skjuler den perfekte kapselmaskinen.

Genio Touch er laget for å utnytte plassen optimalt, og er derfor lavere og smalere enn forgjengeren - derimot er den litt dypere. Dryppbrettet er høydejusterbart med plass til både din favorittkopp, en liten espressokopp eller et stort kaffekrus for de lange dagene. Vanntanken er elegant inkludert i den buede designen og inneholder 0,8 liter.

Som en del av den tidløse designen, finner du den klassiske innstillingen til Dolce Gusto-maskinen på den avrundede fronten. Men på denne maskinen er alt satt på den elegante touchskjermen. Når koppen din brygges, stopper maskinen helt av seg selv - og slår seg av etter 1 minutt uten bruk. Maskinen er energiklasse A+, og du trenger derfor ikke å frykte for strømregningen - selv om Genio Touch lager kaffe med et trykk på hele 15 bar.

For å gi deg den perfekte opplevelsen, kan Genio Touch innstilles til å lage din favorittdrink med den perfekte temperaturen for deg med Dolce Gustos Temperature Select funksjon. Hvis du foretrekker en ekstra sterk kopp kaffe, kan du bruke Espresso Boost-teknologien til å få en ekstra sterk kopp kaffe når behovet oppstår - og hvis du foretrekker en ekstra stor kopp kaffe, kan du velge XL-funksjonen.

Dolce Gusto Genio Touch
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20
Bestsellers:
Starbucks Caramel Macchiato pakke og kapsel til Dolce Gusto
Starbucks Caramel Macchiato 12 kapsler til Nescafé Dolce Gusto
Now: kr 48,00
Monin kaffe sirupssett
Monin Kaffesett 5 x 5 cl. kaffesirup
Now: kr 109,00
Starbucks Doubleshot Espresso Iced Coffee
Starbucks Doubleshot Espresso 200 ml. iskaffe
Now: kr 19,00
Plastic Capsule Holder for Dolce Gusto with capsules
Kapselholder til 35 Dolce Gusto-kapsler
Now: kr 139,00
Kaffekapslen Vanilla Syrup
Vanilje Gourmet kaffesirup 16 cl. - Kaffekapslen
Spesialpris kr 29,90 Vanlig pris kr 34,90
Café René Grande pakke og kapsel til Dolce Gusto
Grande - René 16 kapsler til Dolce Gusto
Now: kr 35,00