Indian Summer - Nordic Roast

398 g. chai te

På lager
Now: kr 59,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 398
Merker Nordic Roast
Smak Krydder, Søthet, Te
Koppstørrelse Vanlig kopp
Styrke Medium (5/10)
Best før 17.05.2023

Produktbeskrivelse av Indian Summer - Nordic Roast

Indian Summer er Nordic Roast sin signatur-Chai.

Med en Chai te som denne, får du en aromatisk svart te som har blitt blandet sammen med krydder som kanel, kardemomme og ingefær, og som sammen lager en te med en fest av smaker. Dette er en te som man enkelt kan spore tilbake til kryddernes hjemland, India.

Her får du Nordic Roast's take på den klassiske indiske teen. Nordic Roast har laget en klassisk Chai-te her, men med mer krydder og melk, og mindre sukker, enn de fleste andre Chai-blandinger.

Så om du er ny til Chai-verdenen, og har lyst til å oppleve en ekte Chai-te, anbefaler vi på det sterkeste å starte med denne. Dette er en Chai-te som oser av kraft og gir deg den smaken du forventer fra en Chai. Indian Summer Chai er en varm og intens te som kommer med en eksplosjon av kryddersmaker, og som etterlater en varm og behagelig ettersmak i munnen.

Den er enkelt tilberedt ved å blande opp 3-4 teskjeer av Indian Summer Chai-pulver med 200 ml varm melk, toppet med et lite dryss av kanel. Enkel, rask og autentisk, med en deilig smak.

Vi leverer denne spennende og aromatiske Chai-teen i en elegant beholder med 398g pulver,som gir ca. 15 kopper med Chai-te.

Nordic Roast er en dansk premium Chai-produsent basert i København. Nordic Roast lever for å tilby førsteklasses Chai-produkter som et kvalitetsalternativ til kaffe og te laget av de beste ingredienser, sammen med god smak og et stilig design der østlige og vestlige tradisjoner forenes.

Indian Summer - Nordic Roast
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20