Beskrivelse

Indian Summer er Nordic Roast sin signatur-Chai.

Med en Chai te som denne, får du en aromatisk svart te som har blitt blandet sammen med krydder som kanel, kardemomme og ingefær, og som sammen lager en te med en fest av smaker. Dette er en te som man enkelt kan spore tilbake til kryddernes hjemland, India.

Her får du Nordic Roast's take på den klassiske indiske teen. Nordic Roast har laget en klassisk Chai-te her, men med mer krydder og melk, og mindre sukker, enn de fleste andre Chai-blandinger.

Så om du er ny til Chai-verdenen, og har lyst til å oppleve en ekte Chai-te, anbefaler vi på det sterkeste å starte med denne. Dette er en Chai-te som oser av kraft og gir deg den smaken du forventer fra en Chai. Indian Summer Chai er en varm og intens te som kommer med en eksplosjon av kryddersmaker, og som etterlater en varm og behagelig ettersmak i munnen.

Den er enkelt tilberedt ved å blande opp 3-4 teskjeer av Indian Summer Chai-pulver med 200 ml varm melk, toppet med et lite dryss av kanel. Enkel, rask og autentisk, med en deilig smak.

Vi leverer denne spennende og aromatiske Chai-teen i en elegant beholder med 320g pulver,som gir ca. 15 kopper med Chai-te.

Nordic Roast er en dansk premium Chai-produsent basert i København. Nordic Roast lever for å tilby førsteklasses Chai-produkter som et kvalitetsalternativ til kaffe og te laget av de beste ingredienser, sammen med god smak og et stilig design der østlige og vestlige tradisjoner forenes.

Ingredienser

Sukker, MYSEpulver (fra MELK), ferdigherdet vegetabilsk kokosfett, SKUMMMET MELK, MALTodekstrin, glukosesirup, sort teekstrakt (2%), aroma, MELKPROTEIN, antiklumpemiddel (E341, E551), stabilisator (E340) , E452), krydder (kanel), emulgator (E471).

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

320

Merker

Nordic Roast

Smaksnoter

Krydder

Koppstørrelse

Vanlig kopp

Styrke

Medium (5/10)

Best før

18.12.2025

Næringsinformasjon per 100 g.

Energi, kcal

397

Protein

6,4

Fett (g)

12,3

- herav mettede fettsyrer

10,9

Karbohydrater

65

- hvorav sukkerarter

44,6

Indian Summer - Nordic Roast

320 g. chai te

(7)

Ikke på lager

Anmeldelser (7)

Beste teen jeg vet 😍 og nydlig kaffi ☕️☕️😊p Se mer
Dette er en pulver instant-te (akkurat som instant kaffe). Selv trodde jeg det var Chai te og ble derved noe skuffet.

Smaker OK blandet med varm helmelk, men ikke samme som Chai Te.
Se mer
Indian summer er en utrolig god drikke, med et hint av smak av kanel. Se mer
For meg smaker Indian Summer like godt som den lukter, hint av krydder, søt og nydelig. Fant heldigvis én butikk som selger den, får da mer Indian Summer for pengene! Se mer
Litt misvisende at det ikke står at dette er et bearbeidet produkt med melkepulver i. Jeg trodde det var svart te. Smaken var god, men ønsker gjerne å bruke min egen melk… Se mer
Bare elsker den. Med et hint av kanel, gjør at jeg drikker den hver dag. Se mer
Veldig god!
Syntes den gir mye smak og smaker godt.
Se mer