Lindt Karamell

100 g. sjokolade

På lager
Now: kr 34,90

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 100
Merker Lindt
Smak Mørk sjokolade, Karamell
Best før 28.02.2023

Produktbeskrivelse av Lindt Karamell

Helt siden 1845 har sveitsiske Lindt forsynt verden med deilig sjokolade. Lindt er kjent for sine deilige og myke sjokoladekuler, den gylne påskeharen, og ikke minst de populære Lindt Excellence-sjokoladeplatene i forskjellige smaker.

I denne varianten får du en spennende kombinasjon av en dyp og mørk sjokolade, som har blitt tilsatt karamell og havsalt. Lindt har virkelig jobbet med detaljene her, fordi den rike og kraftige sjokoladesmaken er tydelig forfrisket med tilsetningen av den pikante og salte karamellen, noe som gir et harmonisk samspill mellom intense og søte smaker.

Her er en sjokolade som skal nytes sakte med et lite stykke om gangen, slik at smaken virkelig absorberes. Nyt den også gjerne med en god kopp kaffe.

For Lindt er en ekte mester når det gjelder å kombinere smaker, og her igjen har vist at sjokolade kan komme i mange klær. For en sjokolade smaker alltid godt i seg selv, men når den kombineres med nye og spennende ingredienser som her, legges det til en ekstra dimensjon som gir helt nye smaksopplevelser.

Vi leverer denne deilige kvalitetssjokoladen i 100 g-plater.

Lindt Karamell
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20