Beskrivelse

Helt siden 1845 har sveitsiske Lindt forsynt verden med deilig sjokolade. Lindt er kjent for sine deilige og myke sjokoladekuler, den gylne påskeharen, og ikke minst de populære Lindt Excellence-sjokoladeplatene i forskjellige smaker.

I denne varianten får du en spennende kombinasjon av en dyp og mørk sjokolade, som har blitt tilsatt karamell og havsalt. Lindt har virkelig jobbet med detaljene her, fordi den rike og kraftige sjokoladesmaken er tydelig forfrisket med tilsetningen av den pikante og salte karamellen, noe som gir et harmonisk samspill mellom intense og søte smaker.

Her er en sjokolade som skal nytes sakte med et lite stykke om gangen, slik at smaken virkelig absorberes. Nyt den også gjerne med en god kopp kaffe.

For Lindt er en ekte mester når det gjelder å kombinere smaker, og her igjen har vist at sjokolade kan komme i mange klær. For en sjokolade smaker alltid godt i seg selv, men når den kombineres med nye og spennende ingredienser som her, legges det til en ekstra dimensjon som gir helt nye smaksopplevelser.

Vi leverer denne deilige kvalitetssjokoladen i 100 g-plater.

Ingredienser

Sukker, kakaomasse, karamellbiter 6% (sukker, LAKTOSE, MELKEfett, skummetMELKpulver, salt, smakstilsetninger, emulgator (rapslecitin)), karamelliserte sukkerbiter 6% (sukker, kakaosmør), kakaosmør, vannfritt MELKEfett, emulgator (SOYA-lecitin), salt (havsalt) 0,3%, smakstilsetning. Kan inneholde NØTTER, SESAMFRØ. Mørk sjokolade inneholder 47% kakao Allergens: LAKTOSE, MELKE, MELK, SOYA, NØTTER, SESAMFRØ

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

100

Merker

Lindt

Smak

Mørk sjokolade, Karamell

Best før

30.11.2024

Næringsinformasjon per 100 g.

Energi, kcal

520

Protein

5,4

Fett (g)

29

- herav mettede fettsyrer

17

Karbohydrater

56

- hvorav sukkerarter

52

Lindt Karamell

100 g. sjokolade

(1)

Anmeldelser (1)

Veldig god lørdagskos☺️ Se mer