Beskrivelse

Med Kaffekapslens Hverdagskaffe har vi laget en rekke forskjellige kaffevarianter for Senseo, og som kommer i forskjellige styrker og smaker, men som alle har til felles at de er utviklet spesielt til daglig bruk.

Blant våre Hverdagskaffe-varianter har vi selvfølgelig også funnet plass til en koffeinfri kaffe. Her vil du derfor få en kaffe, som er laget for alle som liker en god aromatisk kaffe, men som også ønsker å unngå de oppfriskende effektene av koffein. Her er derfor en kaffe som du kan nyte som ettermiddags- eller kveldskaffe, uten å måtte bekymre deg for å få nattensøvnen ødelagt.

Kaffen er laget på medium ristet Arabica- og Robusta-bønner, noe som gir en kopp med en rund og aromatisk fasong toppet med en fin crema. Smaken er klassisk kaffe slik du kjenner den med litt syrlige toner og en minimal grad av bitterhet.

Med andre ord er dette en kaffe som kan drikkes når som helst på dagen, med en betryggende klassisk kaffesmak, bare uten koffein.

Vi leverer denne smakfulle koffeinholdige varianten til en rimelig pris i puter som passer perfekt med Senseo-maskinen din.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

36

Antall kopper

36

Merker

Kaffekapslen

Kapselsystem

Senseo

Eiendom

Koffeinfri

Koppstørrelse

Vanlig kopp

Styrke

Medium (6/10)

Best før

31.01.2025

Koffeinfri - Hverdagskaffe

36 puter til Senseo

(25)

Anmeldelser (25)

God kvalitet, smaker som med koffein Se mer
Smaker som deilig kaffe🥳 Se mer
-En overraskende god, koffeinfri kaffe. Anbefales! :) Se mer
En overraskende god, koffeinfri kaffe, -anbefales! :) Se mer
Dette er en veldig god koffeinfri kaffe. Se mer
Deilig duft og lekker smak på den koffeinfrie kaffen! Se mer
God koffeinfri kaffe Se mer
God på smak, og fin pris Se mer
Siden eg ikke tåler koffein så blir det et par av denne i løpet av dagen. God smak, sku bare ønske det var andre koffeinfri varianter. Cappuccino osv. Se mer
Grei smak. Vi likte den. Se mer
Nydelig kaffe, til nice price..
Handler kun kaffe her
Se mer
Det er fantastisk kaffe. Se mer
Kaffen smaker veldig godt! Dette kan bli en favoritt.
Se mer
Min kafferedning. Jeg elsker kaffe, men det gjør ikke magen min. Denne kan jeg drikke hele døgnet når jeg føler for det og den smaker godt uten bismak som de fleste andre koffeinfrie kaffer har Se mer
Svært fornøyd med denne Se mer