Beskrivelse

Varm sjokolade er en favoritt uansett alder For å være sikker på at du kan nyte varm sjokolade når lysten melder seg, tilbyr Nescafé nå deres Nesquik i en boks med 30 kapsler!

Nesquik er en favoritt for varm sjokolade blant både barn og voksne. Den er søt, men ikke for søt, og akkurat nok sjokoladeaktig til at den dekker sjokoladebehovet ditt, uten å være for sterk. Det er den ideelle varm sjokolade til frokost eller til en hyggelig, avslappende kopp om kvelden.

Med din Dolce Gusto-maskin og bare én kapsel, kan du nyte denne varme sjokoladen fra Nesquik på mindre enn ett minutt. Bare sett inn en kapsel i maskinen, still inn anbefalt vannmengde og brygg varmt. Når du har en boks med 30 kapsler, er det nok å dele med familie og venner også.

Få den store pakken med Nesquik-kapsler i dag!

Ingredienser

HELMELKSpulver (51,7%), sukker, fettredusert kakaopulver (14,6%), naturlig aroma, emulgatorer (solsikkelecitin), kanel, salt. Kan inneholde SOJA.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

30

Antall kopper

30

Merker

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smak

Kakao

Koppstørrelse

Vanlig kopp

Best før

31.01.2025

Nescafé Nesquik

30 kapsler til Nescafé Dolce Gusto

(7)

Anmeldelser (7)

Mine barns favorittdrink Se mer
Barna liker denne godt Se mer
Elsker denne, eneste som er litt dumt er at man må bruke mindre vann en de som står man skal for at den skal ikkje smake utvannet. Se mer
Kakaoen smaker svært svakt, mest vann- dårlig kvalitet på produkt! Se mer
Drikker en kopp hver dag blandet med dolce gusto cafe au late. Det gir meg en mild god mocca som jeg liker. Mengden vann de anbefaler å bruke, vil jeg ikke anbefale. Da smaker den utvannet. Jeg setter maskinen på 3-4 streker. Av og til vil fortsatt drikken min smake mer utvannet enn andre ganger. Men jeg tror det er pg maskinen enn noe annet. Jeg liker denne. Men synes det er synd at dere ikke gir muligheten til å kjøpe denne til pakkepris lenger, som jeg kan med dolce gusto cafe au late. 4 stjerner pg dårlig anbefaling av mengde vann, som da også gir mindre produkt når du må bruke mindre vann enn det de sier. Og også fordi jeg er bittelitt trist for at jeg ikke får kjøpt denne til pakkepris lenger.

Drikken er en mild og god lys sjokolade. Og med riktig mengde vann smaker den godt (3-4 streker)
Se mer
Denne smaker helt grusomt.
Det er den absolutt verste vi har smakt til nå. Disse går i søpla.
Se mer
Barna likte den ikke helt. Smakte for mye vann Se mer