Beskrivelse

Det finnes ikke noe bedre enn en god varm kopp kaffe på morningen. Det beste er en perfekt kaffe med god tett krem på toppen.

Alle disse kvalitetene er inkludert i Nescafé Dolce Gusto – New York Morning Blend kapsler

Denne kaffen er intens og vil få deg til å føle at du akuratt har gått ut av en kaffebar på Manhattan i morgen rushet. Hver slurk med fløyelsmyk kaffe vil gi deg energi for dagen som venter deg. Med en kapsel får du brygget kaffe av høy kavlitet på kort tid.

Et lite tips fra oss: Hvis din Dolce Gusto har XL boost funksjonoen, kan du få en litt større kopp og nyte kaffen enda mer.

Du kan nyte denne kaffen svart eller med tilsatt melk og sukker. Hver eske av Nescafé Dolce Gusto – New York Morning Blend inneholder 18 kapsler. Det er den ideelle størrelsen for å kunne dele med venner og familie eller ha nok til seg selv

Spesifikasjoner

Antall kapsler

18

Antall kopper

18

Merker

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Koppstørrelse

Stor kopp

Styrke

Meget kraftig (10/10)

Best før

28.02.2025

Nescafé New York Morning Blend Grande

18 kapsler til Nescafé Dolce Gusto

(4)

Anmeldelser (4)

Det er deilig på morgenen. Se mer
Denne har en god og mild smak når man først drikker den. Etterhvert blir den mer bitter lenger man kommer ned i koppen med kaffe. Man får akkurat som et belegg på tungen. Den smaker veldig som helt vanlig nescafe pulver kaffe. Kan ikke sammenlignes med amerikans kaffe. Var veldig skuffet over den Se mer
Litt lite smak Se mer
Denne var skikkelig god, ny favoritt her i huset. Se mer