Beskrivelse

Dolce Vita er et italiensk merke som har laget en rekke kaffedrikker i forskjellige smaker, slik som for eksempel denne deilige hasselnøtt-varianten, Nocciolino.

Dolve Vita Nocciolino er en hasselnøttbasert kaffedrink brygget i samme stil som en Latte. Det gir en spennende og unik smaksopplevelse, hvor den rike nøttesmaken er vakkert kombinert med en klassisk latte smak. En kombinasjon som er perfekt for selvfornøyelse når man trenger en liten pause om ettermiddagen.

Nocciolino er en del av Dolce Vita-serien som består av ulike kaffedrikker laget i kaféstil. Dolce Vita-serien er spesielt egnet for de som ønsker å spare koffein.

Italia er en kaffe-stormakt med stolte kaffetradisjoner som spenner fra Espresso til Latte og Cappucino og mange andre kaféklassikere. Dolce Vita baserer seg disse tradisjonene og dette er deres versjon av en deilig kaffedrink i den mildere enden av vår styrkeskala.

Dolce Vita Nocciolino brygges perfekt i din Nespresso®-maskin, men husk å brygge den med espressoknappen på maskinen din for best resultat.

Dette produktet inneholder kaffe, sukker og melk/melkepulver.

Disse kapslene har ingen tilknytning til, og er ikkje produsert eller godkjent av Nestle®

Ingredienser

Sukker, SKUMMMETMELKPULVER, glukosesirup, fullt hydrogenert vegetabilsk fett (kokos), pulverkaffe (4 %), fettredusert kakaopulver (3 %), stabilisatorer (E340 - E452), MELKPROTEIN, salt, smak, LAKTOSE ( MELK), anti-agglomerater (E341), emulgator (E471).

Spesifikasjoner

Antall kapsler

10

Antall kopper

10

Merker

Dolce Vita

Kapselsystem

Nespresso

Smaksnoter

Hasselnøtt

Eiendom

Kaffe med smak

Koppstørrelse

Espresso

Styrke

Medium (5/10)

Best før

30.11.2025

Næringsinformasjon per 100 g.

Energi, kcal

430

Protein

7,7

Fett (g)

11

- herav mettede fettsyrer

11

Karbohydrater

74

- hvorav sukkerarter

72

Hasselnøtt - Dolce Vita

10 kapsler til Nespresso®

(5)

Anmeldelser (5)

Nice smell, but very watery taste. Even if it's used as espresso Se mer
Love the taste. It makes my coffee extra special. Se mer
Denne landet helt hos meg,som en godis både til meg selv og barna.Nøttesmaken var intens og klar.Passer sikkert også godt som smakstilsetter i varm melk.Denne kommer jeg garantert å bestille flere ganger Se mer
Synes den er god på smak. Se mer
Buen sabor pero poco cafe- asiq cuenta q hay q mezclar con un lungo (doble capsulas para una toma) Se mer