Om Kaffekapslen

Synes du også at utvalget av kaffekapsler er for lite og prisene er for høye?

KaffeKapslen.dk er den største forhandleren av kaffekapsler til bl.a. Nespresso®, Dolce Gusto, Tassimo og Senseo i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Østerike, Sveits og Frankrike.

Vårt mål er å gi kaffekapselbrukere i hele Europa et størst mulig utvalg av kaffe – f.eks. kompatible kapsler til Nespresso®, eksklusive kaffekapsler fra Illy eller kaffebønner fra Lavazza.

Det eneste fellestrekket mellom våre kunder er at de alle elsker kaffe og ønsker å finne bedre og billigere løsninger når de skal velge kaffe.

Uansett om våre kunder skal bruke kapsler til Nespresso, puter til Senseo, kapsler til Tassimo og Dolce Gusto eller har et helt annet kaffekapselsystem, kan vi tilby et bredt utvalg av kaffe – både fra de originale leverandørene og kompatible produsenter.

Det er en forutsetning for vår vekst at våre kunder er tilfredse. Vi er derfor stolte av å ha levert mer enn 200 000.000 kapsler til flere enn 700 000 tilfredse forbrukere. Hos oss er det et grunnprinsipp at våre kunder alltid får lavest mulig priser, og at våre kunder kan kjøpe kaffekapsler så snart de har bruk for dem – i stedet for å vente på det neste ”pangtilbudet”. Derfor er våre varer meget sjelden på tilbud, og vi selger ikke varer til en lavere pris enn vår kostpris.

 

Vår Historie

Kaffekapslen ble stiftet av Morten Ravn i 2011 i et lite lagerlokale på 20 m2. Før Morten stiftet Kaffekapslen var han ansvarlig for salg av kaffeprodukter hos Nestlé, som er eier av både Nescafé, Dolce Gusto® og Nespresso®.

Da Morten stiftet Kaffekapslen hadde han ikke mye kunnskap om handel på Internett, men Mortens store kunnskap om kaffekapsler og erfaring med kjøpmannskap gjorde at Kaffekapslen fort fikk opptur på det danske markedet.

I 2012 ble KaffeKapslens svenske og norske nettbutikker lansert, og virksomheten flyttet til nye lokaler – stadig vekk utenfor Aarhus, men denne gangen med et lite kontor tilknyttet lageret. I 2013 fortsatte veksten på de nordiske markedene, og KaffeKapslens tyske nettbutikk ble lansert.

I 2014 og 2015 var det fokus på å øke KaffeKapslens utvalg av kaffekapsler, og Morten brukte derfor masse tid på messer i Europa og USA for å finne de helt riktige kaffekapslene til de beste prisene. Samtidig ble det sendt flere og flere ordre fra virksomhetens lager utenfor Aarhus, og i 2015 flyttet virksomheten på nytt til større lokaler.

Lageret ble på nytt utvidet i 2018, og enda en gang i 2019 for å sørge for at vi alltid har plass til nye, spennende produkter.