Denne pakken inneholder

Beskrivelse

Bærekraftig kaffebrygging har aldri vært enklere.

Med Senseos unike kaffeputesystem er din favorittkaffe klar på mindre enn 1 minutt - og med Senseo Original ECO kan du nyte kaffen din, vel vitende om at maskinen er laget med tanke på miljøet. Senseo Original ECO er laget av resirkulert plast, og bruker så mye som 25% mindre energi enn en klassisk Senseo Original-maskin.

Kaffen brygges med Philips spesielle CoffeeBoost-teknologi, som ved hjelp av 45 aromadyser fordeler trykket jevnt over hele overflaten på kaffeputen, og skaper den perfekte dybden av smak og rundhet. Med Crema Plus-teknologi avrundes hver eneste kopp med en fløyelsaktig og luftig crema.

Vanlig kopp eller et stort krus? Med Senseo Original ECO kan du velge selv. Hvis du foretrekker en klassisk koppstørrelse, eller trenger en ekstra stor kopp, tar det fortsatt bare et minutt.

Philips tester alle Senseo-maskiner 10 000 ganger under utviklingsprosessen. Det er din garanti for at systemet er grundig testet, og kan håndtere både langvarig og hyppig bruk - med smak og brukeropplevelse, akkurat som når du brygget din første kopp.

Som om det ikke er nok med en helt ny Senseo-maskin, får du her også med våre mest populære varianter med Senseo-puter. Nyt din nye HD6552/32 maskin sammen med Senseos store smaksunivers!

Spesifikasjoner

Antall kapsler

1

Antall kopper

144

Merker

Senseo

Kapselsystem

Senseo

Senseo Original ECO

inkl. 144 puter

Ikke på lager

Vanlig pris kr 875,00 As low as kr 856,00