Beskrivelse

Kjempe smaksopplevelser og bærekraft i fokus.

Senseo Original ECO HD6552/32 er valget for deg som vil ha din favorittkaffe på under ett minutt, men samtidig understreke miljøet og naturen. Senseo Original ECO er laget av resirkulert plast og har et strømforbruk som er 25% mindre enn den klassiske Senseo Original.

Senseo Original ECO bruker Philips spesialutviklet CoffeeBoost-teknologi for å gi den perfekte kaffeopplevelsen. CoffeeBoost er et system med 45 aromadyser som fordeler trykk og vann jevnt over hele overflaten på kaffeputen. Med CremaPlus sørger Senseo Original ECO for at du får en skikkelig luksusopplevelse - kaffen din blir servert med luftig og myk crema.

Senseo Original ECO kan brygge kaffe i toppstørrelser - en klassisk kopp og et større krus. Begge tar mindre enn et minutt, slik at du kan få din favoritt lyn raskt, selv de dagene du trenger en ekstra stor kopp kaffe. Maskinen brygger vanlige kopper (ca. 100 ml) og store kopper (ca. 200 ml).

For å garantere optimal smak og brukeropplevelse tester Philips alle Senseo-maskiner 10.000. Dette sikrer at din første kopp kaffe smaker like godt som kopp nummer 1000.

Spesifikasjoner

Stykker

1

Merker

Philips

Kapselsystem

Senseo

Senseo Original ECO (grå)

Kaffemaskine til puter

(6)

Ikke på lager

Anmeldelser (6)

Kjempepraktisk kaffemaskin, god smak og miljøvennlige kaffeputer, perfekt! Se mer
Den er helt OK Se mer
God maskin til en hyggelig pris. Gjør jobben riktig og er enkelt å bruke og renholde. Se mer
Veldig fornøyd. Lett å bruke, økonomisk og miljøvennlig. Se mer
Eid de første Senseomaskinene før men denne virket mer smooth å ha med å gjøre. Elsker den. Lett p rengjøre og kjapp! Se mer
Det var en gave, men de som har fått den har puttet moccamasteren på hylla. Bedre smak og mer økonomisk, siden siste skvetten på kanna/termosen ofte blir tømt ut. Se mer