Beskrivelse

Åpne dørene til nye favoritter og klassiske varme drikker, for hele familien, med Dolce Gusto Piccolo XS.

Med en Dolce Gusto-maskin kommer du inn i et enormt univers av smaker. Utvalget består ikke bare av forskjellige kaffe- og kaféspesialiteter, men også flere kakao- og tedrikker, slik at alle i familien kan finne både nye og gamle favoritter.

Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS er en ekstra liten manuell Dolce Gusto-maskin som måler bare 14cm (B) x 28cm (H) x 27cm (D). Til tross for den kompakte størrelsen, får du et moderne og tidløst design som passer inn i hvert kjøkken, spesielt hvis du setter pris på en maskin som ikke tar opp all plassen på kjøkkenbordet. Den lett avtakbare vanntanken inneholder 0,8 liter.

Piccolo XS er ekstremt enkel å bruke, bare sett inn ønsket kapsel og velg om du vil ha en kald eller varm drik ved å bruke håndtaket på toppen. For optimal opplevelse, kan du følge instruksjonene for vannmengdene på emballasjen. Med et trykk på 15 bar kan du lage kaffe som en barista, med smak og styrke slik du kjenner den fra kafeen eller fra dyre espressomaskiner.

Med Piccolo XS er vedlikehold og rengjøring enkelt. Alle de flyttbare delene tåler oppvaskmaskin og resten takler fuktig klut. Etter bruk av maskinen slås den automatisk av etter 1 minutts inaktivitet. Da kan du enkelt lage flere kopper på rad, uten å måtte bekymre deg for å slå av maskinen før du drar hjemmefra.

Spesifikasjoner

Stykker

1

Merker

DeLonghi

Kapselsystem

Dolce Gusto

Dolce Gusto Piccolo XS

Manuel kapselmaskine

(1)

Anmeldelser (1)

En veldig nett og fin maskin som er lett å bruke. Eneste minuset er det at man må velge styrke selv. Neste gang blir det nok en automatisk maskin. Se mer