Beskrivelse

Et ekte kjennetegn for høsten – gresskar er en favoritt i sesongbaserte drikker. Yogi Tea leverer denne gresskar-chaien som kombinerer gresskar med tradisjonelle krydder som varmer ekstra på kjølige dager.

Teen er perfekt sammen med et varmt teppe på en kjølig dag, til en avslappende stund alene eller sammen med venner. Det herlige smaken av gresskar er kombinert med ingefær og skall av appelsin samt kanel, anis og andre deilige chai-krydder.

Som du sikkert vet har teen fra Yogi Tea økologiske ingredienser – godt for kropp og sjel. Hver tepose har et inspirerende sitat for å få deg i en meditativ sinnsstemning mens du nyter gresskar-chaien.

Denne teen nytes best brygget med kokende vann og bør trekkes i rundt 8 minutter. Da får alle krydder-nyansene virkelig blomstre. Denne teen er deilig som den er eller tilsatt melk.

Perfekt for høsten, og denne esken med Yogi Tea inneholder 17 teposer som du kan dele eller bare nyte selv.

Ingredienser

Gresskar (18%), lakrisrot, kanel, gulrot (12%), ingefær (10%), kardemomme, fennikel, anis (5%), rødbet, ristet sikori, sort pepper, kryddernellik, vaniljebønner, appelsinskall (1%), appelsinolje (1%), vaniljeekstrakt, muskat.

Spesifikasjoner

Antall poser

17

Antall kopper

17

Merker

Yogi Tea

Smaksnoter

Krydder, Appelsin

Koppstørrelse

Vanlig kopp

Styrke

Medium

Best før

30.04.2026

Yogi Tea Pumpkin Chai

17 poser te

(2)

Ikke på lager

Anmeldelser (2)

Elsker den, skikkelig jule te Se mer
Denne syns ikke jeg var noe særlig god. Ingen smak av chai. Se mer

Lignende kategorier