Beskrivelse

Opplev den rike og intense aromaen til Lavazzas malte kaffe Qualità Oro. Laget av de beste Arabica-bønnene fra Sør- og Mellom-Amerika, tilbyr denne mellomristede kaffen en unik smaksprofil med noter av frukt og delikate blomsteraktige undertoner.

Denne 250 g-boksen er perfekt for de som foretrekker bekvemmeligheten med forhåndsmalt kaffe. Med Lavazzas forpliktelse til kvalitet kan du være trygg på at bare de beste bønnene brukes til å lage denne utsøkte blandingen.

Lavazzas malte kaffe Qualità Oro er aromatisk og balansert, og er perfekt for enhver kaffeelsker. Den unike blandingen av arabicabønner skaper en deilig myk og fløyelsaktig smak som er perfekt til enhver tid på dagen.

Enten du nyter en rolig morgen hjemme eller serverer gjester på et middagsselskap, er Lavazzas malte kaffe Qualità Oro det perfekte valget. Den rike, fyldige smaken og den myke ettersmaken vil gi deg en følelse av tilfredshet og lyst på mer.

Opplev den perfekte koppen kaffe med Lavazzas malte kaffe Qualità Oro. Prøv den i dag og oppdag det beste Lavazza har å tilby.

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

250

Merker

Lavazza

Smaksnoter

Frukt, Blomster

Styrke

Medium (5/10)

Best før

30.09.2025

Qualità Oro - Lavazza

250 g. malt kaffe

(1)

Anmeldelser (1)

Nydelig kaffe til en bra pris Se mer