Beskrivelse

Opplev den dristige og uforglemmelige smaken av Lavazzas malte kaffe Qualità Rossa. Laget av en unik blanding av Robusta- og Arabica-bønner, gir denne kaffen en fyldig og intens smaksprofil med toner av sjokolade og tørket frukt.

Hver 250 g boks med denne malte kaffen er laget i henhold til de høyeste italienske kvalitetsstandardene, noe som sikrer at hver kopp er rik og smakfull. Den middels brente kaffen skaper en perfekt balansert smak som verken er for sterk eller for mild, noe som gjør den til et ideelt valg når som helst på dagen.

Lavazzas malte kaffe Qualità Rossa er perfekt for elskere av dyp L som setter pris på en sterk og robust smak. Enten du nyter en rolig morgen hjemme eller deler en kopp med venner, vil den rike aromaen og den myke finishen til denne blandingen gi deg energi og tilfredshet.

Opplev den ultimate kaffeopplevelsen med Lavazzas malte kaffe Qualità Rossa. Det er det perfekte valget for alle som ønsker å nyte den rike smaken av Italias beste kaffebønner. Prøv den i dag og oppdag hvorfor Lavazza er et pålitelig navn i kaffeverdenen.

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

250

Merker

Lavazza

Styrke

Medium (5/10)

Best før

28.02.2025

Qualita Rossa - Lavazza

250 g. malt kaffe

(1)

Anmeldelser (1)

Bruker denne kaffen i Italia og er svært glade for at vi kan nyte samme kaffe hjemme. Se mer

Lignende kategorier