Beskrivelse

Hos Kaffekapslen har vi kaffe fra hele verden slik at du alltid enkelt kan reise på kaffetur rundt om i verden og finne din favorittdestinasjon. Og når det gjelder favoritt, vil Colombia absolutt stille sterkt, og har flere årtier vært kjent som en stormakt innen kaffe.

Med en kaffe fra Colombia trår man sjelden feil. Colombianske kaffebønner er kjent for deres søte og milde syrlighet, og karamell- og nøttetoner, noe som resulterer i en kaffe med en smak som passer de aller fleste.

Her har vi brukt colombianske bønner til å lage en Ristretto med lav bitterhet, hint av karamell og sitrus, samt en ettersmak av mild sjokolade, som tilsammen fint utfyller den naturlige milde syrligheten av kaffe.

Her får du en Ristretto med en kjent klassisk kaffesmak, som raskt kan bli vanedannende. For her er en kaffe med en populær smak som med rette har gjort colombiansk kaffe verdsatt blant verdens kaffeelskere.

Vi har pakket inn denne smakfulle kaffen i en komposterbar kapsel laget av et biologisk nedbrytbart materiale. Det er derfor trygt å kaste ut kapslene med husavfallet (eller på komposten) hvor det brytes ned etter ca 12 uker.

Vi leverer denne pakken med 10 miljøvennlige kapsler som passer perfekt med din Nespresso®-maskin.

Disse kapslene har ingen tilknytning til, og er ikkje produsert eller godkjent av Nestle®

Spesifikasjoner

Antall kapsler

10

Antall kopper

10

Merker

Kaffekapslen

Kapselsystem

Nespresso

Smak

Mørk sjokolade, Sitrusfrukter, Nøtter, Karamell

Eiendom

Rainforest alliance, Komposterbar, Arabica

Koppstørrelse

Ristretto

Styrke

Meget kraftig (9/10)

Best før

10.11.2024

Ristretto - Komposterbar

10 kapsler til Nespresso®

(3)

Anmeldelser (3)

Det blir ikke kaffe av de greiene her.. den komposterbare kapselen går i oppløsning og tetter for vanntilførselen med en gang du starter maskinen!
At denne er en av bestselgerne er nok bare fordi det skal være mer miljøvennlig, men det er det jo ikke når den går rett i søpla uten å bli brukt.
Jeg har ikke smakt på den ettersom det ikke ble noe kaffe ut av den.
Se mer
Så svak st det nesten ikke går an å drikke, selv når vi stiller inn maskinen med lite vann i en espresso. Første bomkjøp jeg har gjort her Se mer
Jeg synes Risetto smaker utmerket. Og kapslene fungerer perfekt i maskinen Se mer