Beskrivelse

Lindt Excellence sjokoladene er sannsynligvis mest kjent for de rene mørke smakene i forskjellige styrkegrader. Men utover dette, inneholder serien også mange sjokolader med ukonvensjonelle ingredienser som leverer smaker utenom det vanlige, som denne salte lakris-varianten er et godt eksempel på.

Med Salty Liquorice får du først og fremst en mørk sjokolade, men som her har blitt kombinert med en intens smak av saltet lakris. Man merker umiddelbart den pikante salte lakris-smaken når man setter tennene i den, som deretter raskt møtes av den dype smaken av mørk sjokolade. Dette gir et godt samspill mellom de lett bitre tonene i den mørke sjokoladen som balanserer den saltede lakrisens litt skarpere smak. Resultatet er en særegen og sofistikert smak som vil gå bra med en bedre vin eller en mørkristet kaffe.

Her er med andre ord en sjokolade som med sin delikate og unike smak bidrar til en velkommen utvidelse av sjokoladeuniverset, og hvor Lindt igjen har vist sin innovative og ukonvensjonelle tilnærming til den klassiske mørke sjokoladen.

Siden 1845 har Lindt fra Sveits forsynt verden med deilig sjokolade. Lindt er kjent for sine deilige, myke sjokoladekuler, den gylne påskeharen, og ikke minst de populære Lindt Excellence-sjokoladeplatene i forskjellige smaker.

Ingredienser

Ssukker, kakaomasse, kakaosmør, vannfritt MELKEfett, ammoniumklorid, emulgator (SOYA-lecitin), lakrisekstrakt 0,3%, glukosesirup, solsikkeolje, naturlige smakstilsetninger, farge (vegetabilsk karbonat), overflatebehandlingsstoff (bivoks). Kan inneholde HASSELNØTTER, MANDLER, andre NØTTER, MELK.

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

100

Merker

Lindt

Smak

salt lakris, Mørk sjokolade

Best før

31.12.2024

Næringsinformasjon per 100 g.

Energi, kcal

520

Protein

5,4

Fett (g)

29

- herav mettede fettsyrer

17

Karbohydrater

56

- hvorav sukkerarter

52

Lindt Saltlakris

100 g. sjokolade

Anmeldelser (0)