Beskrivelse

Vil du ha mer kontroll over kaffebryggingen din?

Takket være Senseo Select kan du lage en kopp kaffe som er perfekt for deg.

Senseo gjør det enkelt for deg å brygge kaffen din raskt. De tilbyr et bredt utvalg puter fylt med kaffe av alle styrker, opprinnelser og mange blandinger. Med mengden tilgjengelige typer, vil du kunne finne din favoritt (hvis du ikke allerede har en).

Kjenner du Senseo-maskiner fra før, vet du at de er brukervennlige og brygger kaffe raskt. Med Senseo Select er alt det grunnleggende der, men nå med muligheter for personalisering som vil gjøre kaffeopplevelsene dine enda bedre.

Senseo Select kommer med:

  • Crema Plus-teknologi for å tilsette en delikat og silkeaktig crema til kaffekoppen;
  • Intensity Plus-funksjonen som lar deg velge hvor sterk du vil ha kaffen (velg mellom lungo, intens eller espresso);
  • En indikator som forteller deg når det er på tide å avkalke maskinen;
  • Og automatisk avstenging slik at du ikke trenger å bekymre deg for å huske å slå av maskinen etter hver bruk.

Som med alle Senseo-maskiner, kommer Senseo Select også med alt du trenger for å lage kaffe, inkludert dobbel puteholder som brukes til doble puter, XL puter og melkebaserte puter. Vanntanken rommer 0,9L vann; perfekt for å lage flere kopper på rad.

Med Senseo Select kan du brygge en eller to kopper samtidig. Det vil gjøre det lettere for deg å gi gjestene dine kaffe uten for lang ventetid.

Selve maskinen er 31 cm høy, 15,5 cm bred og 31 cm dyp. Dens størrelse og stilige design gjør den til et flott tillegg til ethvert kjøkken, kontor eller andre rom du vil ha den i.

Hvis du har vært på utkikk etter en ny maskin som lar deg tilpasse kaffen enda mer, så er kanskje dette den perfekte maskinen for deg.

Din kaffemaskin gir deg muligheten til å tilpasse vannmengden etter dine smakspreferanser. Bruk intensitetsglideren for å velge mellom tre innstillinger: 

  • Øverste posisjon: omtrent 111 ml vann (med en variasjon på ±10 ml)
  • Midterste posisjon: omtrent 91 ml vann (med en variasjon på ±10 ml)
  • Nederste posisjon: omtrent 56 ml vann (med en variasjon på ±10 ml)

Disse innstillingene lar deg nyte kaffen din akkurat som du foretrekker den, hver gang. 

Senseo Select kan brygge milky pads med den store padholderen. Bruk den store padholderen som følger med Senseo Select når du brygger milky pads.

CSA230/61

Spesifikasjoner

Stykker

1

Merker

Philips

Kapselsystem

Senseo

Senseo Select (svart)

Kaffemaskine til puter

(3)

Ikke på lager

Anmeldelser (3)

Er veldig fornøyd med min Senseo Select. Den leverer alltid veldig god kaffi. Anbefales til alle. Veldig stort utvalg av kaffi typer når en bestiller på nett gjennom Kaffekapslen. Alt i alt så er jeg veldig fornøyd både med kaffimaskinen og Kaffekapslen. Se mer
fantastisk maskin til espresso, cappucino, latte osv og veldig rimelige gode puter så man slipper usunt fett fra bønner. Veldig fornøyd og enkel i bruk uten søl. Se mer
I siste 15 år har jeg brukt 3 stk. Kaffetrakterer/på alle mine sted ,hvor bodde jeg veldig ofte./
Jeg er veldig vornøyd.og liker kaffe Og mine gjester også.
Se mer