Lindt Sjøsalt

100 g. sjokolade

På lager
Now: kr 34,90

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 100
Merker Lindt
Smak sea salt, Mørk sjokolade
Best før 28.02.2023

Produktbeskrivelse av Lindt Sjøsalt

Med en historie som dateres tilbake til 1845, er sveitsiske Lindt en ekte sjokoladepionér. Lindt er kjent for den gylne sjokoladekaninen som dukker opp i påsken, de smakfulle fylte sjokoladekulene, og ikke minst den populære Lindt Excellence-serien.

Lindts Excellence-serien kommer med mange forskjellige smaker. Sortimentet er kjent for sitt store utvalg, og de innovative måtene man kombinerer tradisjonell sjokolade med nye spennende ingredienser.

I denne varienten får du en dyp mørk sjokolade, som har blitt tilsatt et snev av havsalt. Smaken er derfor for det meste i stil med en tradisjonell mørk sjokolade, men tilsetningen av salt, som du bare vagt kan smake, gjør at sjokoladesmaken blir fremhevet og virkelig kommer til sin rett. Det antas derfor at dette er en sjokolade hvor man har tatt hensyn til selv de minste detaljer.

Med andre ord, en mørk sjokolade som virkelig smelter på tungen. En sjokolade som lett kan nytes i seg selv, men som virkelig kommer til sin rett når den kombineres med en god kopp kaffe.

Vi leverer denne deilige kvalitetssjokoladen i 100 g-plater.

Lindt Sjøsalt
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20