Beskrivelse

Med en historie som dateres tilbake til 1845, er sveitsiske Lindt en ekte sjokoladepionér. Lindt er kjent for den gylne sjokoladekaninen som dukker opp i påsken, de smakfulle fylte sjokoladekulene, og ikke minst den populære Lindt Excellence-serien.

Lindts Excellence-serien kommer med mange forskjellige smaker. Sortimentet er kjent for sitt store utvalg, og de innovative måtene man kombinerer tradisjonell sjokolade med nye spennende ingredienser.

I denne varienten får du en dyp mørk sjokolade, som har blitt tilsatt et snev av havsalt. Smaken er derfor for det meste i stil med en tradisjonell mørk sjokolade, men tilsetningen av salt, som du bare vagt kan smake, gjør at sjokoladesmaken blir fremhevet og virkelig kommer til sin rett. Det antas derfor at dette er en sjokolade hvor man har tatt hensyn til selv de minste detaljer.

Med andre ord, en mørk sjokolade som virkelig smelter på tungen. En sjokolade som lett kan nytes i seg selv, men som virkelig kommer til sin rett når den kombineres med en god kopp kaffe.

Vi leverer denne deilige kvalitetssjokoladen i 100 g-plater.

Ingredienser

Sukker, kakaomasse, kakaosmør, vannfritt MELKEfett, emulgator (SOYA-lecitin), salt 0,3%. Kan inneholde HASSELNØTTER, MANDLER, andre NØTTER, MELK. Den mørke sjokoladen inneholder minst 47% kakao Allergens: MELKE, SOYA, HASSELNØTTER, MANDLER, NØTTER, MELK

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

100

Merker

Lindt

Smaksnoter

havsalt, Mørk sjokolade

Best før

30.11.2024

Næringsinformasjon per 100 g.

Energi, kcal

529

Protein

6,2

Fett (g)

32

- herav mettede fettsyrer

20

Karbohydrater

50

- hvorav sukkerarter

48

Lindt Sjøsalt

100 g. sjokolade

Anmeldelser (0)