Denne pakken inneholder

Beskrivelse

Hvis du liker å male dine egne kaffebønner og skreddersy kaffen til din egen smak, er denne startpakken tingen for deg. Kaffekapslen presenterer stolt sine egne kaffebønner.

Våre bønner er egnet for filterkaffe, presskanne og espressomaskiner og er alltid best nykvernet. Mal bønnene til ønsket konsistens – for å justere aromaen og smaken – og begynn deretter å tilberede favorittdrikken din eller eksperimenter frem noe nytt.

All vår kaffe er blandinger av Arabica- og Robusta-bønner, og kan nytes svart eller som baser for ulike kaffebaserte drinker. Den klassiske kaffen passer spesielt godt til morgenkoppen din. Vår crema kaffe er middels ristet og er ideell for å lage latte eller cafe au lait. Våre espresso- og espresso intensobønner er den perfekte basen for cappuccinos, flat white eller andre kaffedrikker du kan tenke deg.

Med denne startpakken vil du kunne utforske vårt eget utvalg av kaffebønner og velge din favoritt, samtidig som du utvikler baristaferdighetene dine.

Denne startpakken inneholder én pakke med hver kaffe, noe som gir deg mange muligheter til å prøve de forskjellige blandingene alene, eller med venner og familie.

Husk at det er viktig å avkalke din kaffemaskin – enten du bruker en vanlig kaffetrakter, en espresso-maskin eller noe lignende. Derfor medfølger det en gratis pakke med avkalkning i dette pakketilbudet.

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

5000

Merker

Kaffekapslen

Kaffekapslen Startpakke

5 kg bønner + avkalking

Vanlig pris kr 525,00 As low as kr 489,00