Sweet Caramel - Nordic Roast

398 g. chai te

Ikke på lager
Now: kr 59,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 398
Merker Nordic Roast
Smak Karamell, Søthet
Koppstørrelse Vanlig kopp
Styrke Medium (5/10)
Best før 30.01.2023

Produktbeskrivelse av Sweet Caramel - Nordic Roast

Har du smakt en Chai-te? En Chai-te er en spesielt aromatisk te med røtter i India, og er blandet sammen med mange deilige krydder slik som kanel, kardemomme og ingefær, og til sammen lager en te med et fyrverkeri av smaker.

Med Sweet Caramel-varianten fra Nordic Roast får du en klassisk Chai-te med alle de velkjente Chai-krydderne, men blandet sammen med et spesielt hint av søt karamell.

Du får den i en elegant boks med Chaipulver, som kan brukes til å lage en Chai-te i enten Latte-stil brygget på varm melk, eller som en Chai-krydderte brygget på vann. Begge typene lages enkelt ved tilsette den væsken du foretrekker og så blande det.

Men enten du brygger det som en Masala eller som krydder-te, kan du være sikker på at du får en varm og sanselig smaksopplevelse. Og når du først har smakt den første koppen, kan det være vanskelig å gå tilbake til vanlig te igjen. For en Chai-te har en tendens til å feie alle sine te-konkurrenter av banen.

Vi leverer denne spennende og aromatiske Chai-teen i en 398g beholder, som gir ca. 15 kopper Chai.

Nordic Roast er en dansk premium Chai-produsent basert i København. Nordic Roast lever for å tilby førsteklasses Chai-produkter som et kvalitetsalternativ til kaffe og te laget av de beste ingredienser, sammen med god smak og et stilig design der østlige og vestlige tradisjoner forenes.

Sweet Caramel - Nordic Roast
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20