Beskrivelse

Har du smakt en Chai-te? En Chai-te er en spesielt aromatisk te med røtter i India, og er blandet sammen med mange deilige krydder slik som kanel, kardemomme og ingefær, og til sammen lager en te med et fyrverkeri av smaker.

Med Sweet Caramel-varianten fra Nordic Roast får du en klassisk Chai-te med alle de velkjente Chai-krydderne, men blandet sammen med et spesielt hint av søt karamell.

Du får den i en elegant boks med Chaipulver, som kan brukes til å lage en Chai-te i enten Latte-stil brygget på varm melk, eller som en Chai-krydderte brygget på vann. Begge typene lages enkelt ved tilsette den væsken du foretrekker og så blande det.

Men enten du brygger det som en Masala eller som krydder-te, kan du være sikker på at du får en varm og sanselig smaksopplevelse. Og når du først har smakt den første koppen, kan det være vanskelig å gå tilbake til vanlig te igjen. For en Chai-te har en tendens til å feie alle sine te-konkurrenter av banen.

Vi leverer denne spennende og aromatiske Chai-teen i en 320g beholder, som gir ca. 15 kopper Chai.

Nordic Roast er en dansk premium Chai-produsent basert i København. Nordic Roast lever for å tilby førsteklasses Chai-produkter som et kvalitetsalternativ til kaffe og te laget av de beste ingredienser, sammen med god smak og et stilig design der østlige og vestlige tradisjoner forenes.

Ingredienser

Sukker, MYSEpulver (fra MELK), helherdet vegetabilsk kokosfett, SKUMMMET MELK, MALTodekstrin, glukosesirup, aroma, sort teekstrakt (2%), MELK PROTEIN antiklumpemiddel (E341, E551), stabilisator (E340, E452), emulgator (E471) .

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

320

Merker

Nordic Roast

Smaksnoter

Karamell

Koppstørrelse

Vanlig kopp

Styrke

Medium (5/10)

Best før

17.11.2025

Næringsinformasjon per 100 g.

Energi, kcal

420

Protein

6,2

Fett (g)

12

- herav mettede fettsyrer

11

Karbohydrater

72

- hvorav sukkerarter

60

Sweet Caramel - Nordic Roast

320 g. chai te

Anmeldelser (0)