Beskrivelse

Lavazza ¡Tierra For Planet! Kapsler til Nespresso® er et førsteklasses utvalg av økologisk Arabica-kaffe.

100% Arabica bønner som er nøye valgt ut, perfekt brent i italiensk stil og deretter malt til en kaffe av høy kvalitet med undertoner av frukt og sjokolade. Denne velbalanserte og smaksrike blandingen kommer fra Afrika, Sentral- og Sør-Amerika, hvor Lavazza Foundation jobber med å lære kaffeprodusenter landbruksteknikker som vil bidra til å bekjempe klimaendringene.

Lavazza ble grunnlagt i Torino i 1895 og har stått for italiensk kvalitet i over hundre år. Denne Lavazza-kaffen er etisk produsert: den er ikke bare økologisk, den er også Rainforest Alliance-sertifisert, noe som betyr at den overholder standarder for bærekraftig landbruk som fremmer miljøansvar, sosial rettferdighet og økonomisk bærekraft.

Lavazza sørger alltid for å ivareta rettighetene til kaffebøndene. Lavazza ¡Tierra For Planet! kapslene er raske og enkle å bruke. Bare sett en kapsel i Nespresso-maskinen, trykk på knappen og kaffen er klar på et blunk.

En pakke inneholder 10 aluminiumskapsler til 10 porsjoner. Aluminiumskapslene bevarer kvaliteten på kaffen og kan resirkuleres i det uendelige. Lavazza ¡Tierra For Planet! kapsler til Nespresso® kan brukes i alle Nespresso®-maskiner.

Disse kapslene har ingen tilknytning til, og er ikkje produsert eller godkjent av Nestle®.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

10

Antall kopper

10

Merker

Lavazza

Kapselsystem

Nespresso

Smaksnoter

Frukt

Eiendom

Aluminium, Økologiske

Koppstørrelse

Espresso

Styrke

Kraftig (7/10)

Best før

30.04.2025

Lavazza Tierra For Planet Økologisk

10 kapsler til Nespresso®

Anmeldelser (0)

Lignende kategorier