Vanilla Dream - Nordic Roast

398 g. chai te

På lager
Now: kr 59,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 398
Merker Nordic Roast
Smak Krydder, Søthet, Vanilje
Koppstørrelse Vanlig kopp
Styrke Medium (5/10)
Best før 17.02.2023

Produktbeskrivelse av Vanilla Dream - Nordic Roast

Kanskje har du allerede noe erfaring når det gjelderChai te, men har du noengang smakt Vanilje Chai? Her har du muligheten – for med denne varianten har Nordic Roast laget en Chai som har blitt blandet sammen med en god dose av vanilje.

Vanilje er en ingrediens som passer veldig godt sammen med Chai - for her kombineres vaniljen med krydder som man finner i "vanlig" Chai-te. Resultatet er en Chai som er både søt og krydret, med en kombinasjon av smaker som man ikke støter på so ofte.

Du kan brygge den enten med melk slik som en latte, eller med varmt vann for å få en krydder-te. Men hvis du etter brygging legger den i skapet over natten, kan den også nytes som en forfriskende og deilig sommerdrink.

Som alltid med Nordic Roast, leveres den i en elegant beholder som ikke bare dekorerer, men som også er praktisk - og som kan brukes til andre formål etter at det siste pulveret er konsumert.

Vi leverer denne spennende Chai-teen i en 398g beholder, som vil gi ca. 15 kopper med te.

Nordic Roast er en dansk premium Chai-produsent basert i København. Nordic Roast lever for å tilby førsteklasses Chai-produkter som et kvalitetsalternativ til kaffe og te laget av de beste ingredienser, sammen med god smak og et stilig design der østlige og vestlige tradisjoner forenes.

Vanilla Dream - Nordic Roast
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20