Beskrivelse

Kanskje har du allerede noe erfaring når det gjelderChai te, men har du noengang smakt Vanilje Chai? Her har du muligheten – for med denne varianten har Nordic Roast laget en Chai som har blitt blandet sammen med en god dose av vanilje.

Vanilje er en ingrediens som passer veldig godt sammen med Chai - for her kombineres vaniljen med krydder som man finner i "vanlig" Chai-te. Resultatet er en Chai som er både søt og krydret, med en kombinasjon av smaker som man ikke støter på so ofte.

Du kan brygge den enten med melk slik som en latte, eller med varmt vann for å få en krydder-te. Men hvis du etter brygging legger den i skapet over natten, kan den også nytes som en forfriskende og deilig sommerdrink.

Som alltid med Nordic Roast, leveres den i en elegant beholder som ikke bare dekorerer, men som også er praktisk - og som kan brukes til andre formål etter at det siste pulveret er konsumert.

Vi leverer denne spennende Chai-teen i en 320g beholder, som vil gi ca. 15 kopper med te.

Nordic Roast er en dansk premium Chai-produsent basert i København. Nordic Roast lever for å tilby førsteklasses Chai-produkter som et kvalitetsalternativ til kaffe og te laget av de beste ingredienser, sammen med god smak og et stilig design der østlige og vestlige tradisjoner forenes.

Ingredienser

Sukker, MYSEpulver (fra MELK), helherdet vegetabilsk kokosfett, SKUMMMET MELK, MALTodekstrin, glukosesirup, aroma, sort teekstrakt (2%), MELKPROTEIN, antiklumpemiddel (E341, E551), stabilisator (E340, E452), emulgator (E471).

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

320

Merker

Nordic Roast

Smaksnoter

Krydder, Vanilje

Koppstørrelse

Vanlig kopp

Styrke

Medium (5/10)

Best før

18.01.2025

Næringsinformasjon per 100 g.

Energi, kcal

420

Protein

6,2

Fett (g)

12

- herav mettede fettsyrer

11

Karbohydrater

72

- hvorav sukkerarter

60

Vanilla Dream - Nordic Roast

320 g. chai te

Anmeldelser (0)