Beskrivelse

Dolce Vita er en italiensk produsent som har laget en rekke varme drikker til Dolce Gusto® i forskjellige smaker, for eksempel denne deilige Vanillio. Dolce Vita-seriens drikke er laget i kaféstil, og passer godt hvis du vil spare på eller unngå koffeinet helt.

Disse drinkene er derfor også godt egnet som en kafédrink for de yngste, som kanskje ikke er klar for en full kopp kaffe ennå.

Dolce Vita Vanillio er en varm drikk som i sin form og karakter minner om en Cappuccino, men som bare inneholder en svært begrenset mengde kaffe. Smaken er derfor som en kremet og skummet Cappuccino, som har blitt fylt opp med smak av vanilje

Med andre ord, her får du en varm drikk som gir en Cappuccino-opplevelse, men uten å måtte bekymre deg for å få for mye koffein. Dette er en drikk som bygger på Italias lange og stolte kaffetradisjon, for å skape en kopp som i sin form og karakter er i stil med en ekte Cappuccino.

Vi leverer denne deilige Dolce Vita Vanillio i en pose med 16 kapsler, som brygges raskt og enkelt i din Dolce Gusto®-maskin. Vi anbefaler 3-4 streker på din Dolce Gusto-maskin.

Dette produktet inneholder kaffe og sukker.

Inneholder melk/melkepulver.

Dette produktet har ingen tilknytning til, og er ikkje produsert eller godkjent av Nestle®.

Ingredienser

Sukker, SKUMMMETMELKPULVER, glukosesirup, fullt hydrogenert vegetabilsk fett (kokos), pulverkaffe (49 %), fettredusert kakaopulver (3 %), stabilisatorer (E340, E452), MELKPROTEINER, salt, LAKTOSE (MELK) anti-agglomererende middel (E341), aroma, emulgator (E471)

Spesifikasjoner

Antall kapsler

16

Antall kopper

16

Merker

Dolce Vita

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smak

Vanilje

Eiendom

Kaffe med smak

Koppstørrelse

Vanlig kopp

Styrke

Medium (5/10)

Best før

31.12.2025

Næringsinformasjon per 100 g.

Energi, kcal

413

Protein

7,7

Fett (g)

11

- herav mettede fettsyrer

11

Karbohydrater

74

- hvorav sukkerarter

72

Vanilje - Dolce Vita

16 kapsler til Dolce Gusto

(4)

Anmeldelser (4)

Nydelig Vanilje smak! Se mer
Kjempe god smak Se mer
Es como un chocolate suave con toque de vainilla, la verdad me ha gustado mucho Se mer
God, men litt for lite intens vaniljesmak. Mer vanilje = full score
Se mer