Beskrivelse

100% Arabica bønner – 100% herlig kaffeblanding

Starbucks Blonde® kaffebønner er det perfekte valget for deg som liker en mildere kaffe. De latinamerikanske bønnene er nøye utvalgt for å gi myk, men distinkt kaffesmak. Starbucks Blonde®-bønnene er lett brent. Resultatet er en søtere og mildere kaffeblanding, og kaffen er perfekt som base for espressodrikker, eller som en enkel espresso.

Blandingen er et resultatet av mange års forskning og testing av forskjellige blandinger, og Starbucks Blonde®-blandingen er av beste kvalitet. Starbucks® gjør det virkelig grundig!

Kaffekapslen tilbyr denne populære blandingen i pakker med 450g hele bønner. Du vil få mange kopper kaffe til å teste ut forskjellige espressodrikker, lage deilig kaffe til venner og familie, eller tilby en god kaffe til deltakerne i forretningsmøter.

Husk å oppbevare den åpne posen med hele bønner i en lufttett beholder for å bevare aromaen og smaken til kaffen. Vi anbefaler også at du maler bønnene rett før du skal brygge kaffen.

Ingredienser

Brent kaffebønner

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

450

Merker

Starbucks

Smak

Mildt ristede bønner, Aromatisk arabica, Mild surhet, Søthet

Best før

26.09.2024

Starbucks Blonde Espresso Roast

450 g. Kaffebønner

(8)

Anmeldelser (8)

Kjempegod kaffe! Se mer
Dette ble fort en favoritt her, skal absolutt bestille mer 👍😊
Fin pris og hurtig levering
Se mer
Veldig god kaffe😁 Se mer
Tevreden Se mer
Love this one very good espresso Se mer
Denne kaffen er en kaffe som er rund i smak, myk, og jeg syntes den er den beste kaffen som jeg kan få. Den har et mykt skum på toppen når den er ferdig brygget. Se mer
Helt perfekt! Nydelig smak! Se mer
Beste kaffen Se mer