Beskrivelse

Siden 1907 har det spanske Marcilla-merket vært blant kaffe-favorittene i de litt mer varmblodige land som Spania, Portugal og Latin-Amerika. Marcilla Café Con Leche er en cremet kaffe, tilpasset en litt større kopp enn de man normalt bruker til en espresso, og hvor tilsetningen av melk gjør den litt lettere i smaken. Alt dette uten at den underliggende og umiskjennelige kaffesmaken kompromitteres.

Dette er en kaffetype som er veldig populær i sørligere strøk, og som man enkelt kan gjenskape i en Tassimo-maskin ved hjelp av denne kapselen.

Kaffen tiltenkt som en Lungo blandet med melk. Den har en cremet intensitet og en lett karamellisert smak som avrundes med delikat og innbydende skum på toppen.

Her får du med andre ord en deilig kopp kvalitets-kaffe fra sørligere himmelstrøk, som egner seg perfekt til de som gjerne unngår sterk kaffe generelt eller som en aftenkaffe, hvor man av naturlige grunner kanskje ikke er fullt så interessert i en alt for koffeinrik kaffe.

Ingredienser

HELMELKPULVER (32%), sukker, glukosesirup, oppløselig kaffe (15%), fullhydrogenert kokosolje, MELKprotein, stabilisator (E340), antiklumpmiddel (E551), emulgator (E471, E433).

Spesifikasjoner

Antall kapsler

16

Antall kopper

16

Merker

Marcilla

Kapselsystem

Tassimo

Smak

Karamell

Koppstørrelse

Vanlig kopp

Styrke

Medium (5/10)

Best før

27.01.2025

Næringsinformasjon per 100 ml.

Energi, kcal

27

Protein

0,9

Fett (g)

0,8

- herav mettede fettsyrer

0,7

Karbohydrater

3,9

- hvorav sukkerarter

2,6

Marcilla Café Con Leche

16 kapsler til Tassimo

(4)

Anmeldelser (4)

Denne er helt fantastisk. God kaffesmak og fyldig drikke. Passe søt, men jeg liker søtt. Se mer
Lite smak av kaffe Se mer
the best taste of all the best! Se mer
Utrolig god! Her har de bevart kaffesmaken. Akkurat passe balansert, med litt sødme. Se mer