Beskrivelse

En ekte italiensk kaffeblanding.

Segafredo har laget den perfekte blandingen av kaffe som gir den mest autentiske koppen italiensk kaffe du kan ønske deg. Denne Caffè Crema Classico er laget av 50% Arabica- og 50% Robusta-bønner. Den balanserte mengden av begge typer bønner gir denne kaffen en krydret smak som holder seg mild samtidig som den gir deg intensiteten du ønsker i en espresso. Det betyr også at den har mindre syre, noe som gjør den behagelig og lett å drikke. 

Hvis du vil prøve ekte italiensk kaffe, er dette blandingen for deg. Segafredo Zanetti-gruppen har gitt folk over hele verden deilig kaffe som er laget med ekstrem omhu for kvalitet. Derfor er det ikke rart at kaffen deres brukes på mange kafeer og restauranter.

Nå kan du nyte denne kaffen som på kafé, hjemme hos deg selv. Hvis du liker espressobaserte drikker, som latte og cappuccino, bør du absolutt prøve denne blandingen. 
Når du lager kaffe av kaffebønner, anbefaler vi at du maler bønnene rett før brygging. Da vil aromaene og smakene holde seg friske og gi en optimal opplevelse. 

Bestill posen din med 1000g Caffè Crema Classique kaffebønner nå – fra Kaffekapslen.

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

1000

Merker

Segafredo

Eiendom

Arabica/Robusta

Styrke

Kraftig (8/10)

Best før

31.03.2025

Segafredo Caffé Crema Classico

1000 g. Kaffebønner

(3)

Anmeldelser (3)

Veldig god smak på ny kaffe for meg Se mer
Kjempegod både som americano og cappuccino, middels sterk, litt kakaoaktig og lite syre. Se mer
Overraskende god smak på ny kaffe for meg,og god pris. Se mer