Beskrivelse

Segafredo Zanetti-gruppen legger vekt på at hver detalj i hver eneste kaffeblanding de lager skal være ypperste kvalitet. Fra plukking til pakking er de involvert i alle faser for å sikre den beste kaffen til forbrukerne. Det er grunnen til at logoen deres kan sees på så mange kafeer og restauranter over hele verden.

Nå kan du brygge din egen Segafredo-kaffe hjemme. Prøv denne Caffè Crema Dolce-blandingen! Det er en fløyelsmyk kaffe som er laget av middels brente Arabica- og Robusta-bønner. 

Balansen mellom Arabica og Robusta gir deg en kaffe som har en godt avrundet smaksprofil. Alle kaffeelskere vil garantert like en kopp med denne kaffeblandingen. Caffè Crema Dolce er ideell hvis du vil lage en caffè crema med kaffemaskinen din. En nydelig kaffe, toppet med en delikat krem – hva mer kan du ønske deg?

Hos Kaffekapslen kan du nå få en pose med 1000g av denne delikate blandingen av kvalitetskaffe så du kan lage din egen kaffe-variant hjemme. Vi anbefaler at du maler bønnene rett før du brygger dem for å få det beste resultatet.

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

1000

Merker

Segafredo

Eiendom

Arabica/Robusta

Styrke

Medium (7/10)

Best før

28.11.2025

Segafredo Caffé Crema Dolce

1000 g. Kaffebønner

(5)

Anmeldelser (5)

Mild og god kaffe. Se mer
Mild og god kaffe. En av favorittene her i huset😊 Se mer
En god kremete rund kaffe som ikke er alt for brent i smaken.
Denne kan anbefales til alle kaffe likere, vi bruker kun denne og Starbucks Blonde
Se mer
Nydelig kaffe, mild og god smak. Anbefales! Se mer
Har ikke prøvd den ennå, sikkert god som de fleste merkene dere har. Se mer

Lignende kategorier