Beskrivelse

Vi introduserer Lavazza's Caffè Decaffeinato kaffebønner for kaffeelskere som har lyst til å nyte smaken av kaffe uten koffeinkicket. Her får du 500 gram kaffebønner av premium kvalitet, som er nøye utvalgt og ristet for å få fram en myk, velbalansert smak og aroma.

Disse bønnene kan brygges akkurat som du ønsker, enten du foretrekker å bruke kaffemaskin, presskanne, espressomaskin eller en annen bryggemetode. Kvern bønnene for å få akkurat riktig konsistens for den perfekte kopp kaffe, hver gang.

Vi anbefaler å kverne bønnene rett før bruk for å sikre mest mulig ferskhet og smak. For å holde bønnene ferske, anbefaler vi å lagre dem i en lufttett beholder og oppbevare dem på et kjølig, tørt sted. Unn deg en deilig kopp med Lavazza Caffè Decaffeinato, den perfekte måten å nyte en tilfredsstillende kaffepause, når som helst på dagen.

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

500

Merker

Lavazza

Eiendom

Koffeinfri

Styrke

Mild (3/10)

Best før

30.12.2025

Caffé Koffeinfri - Lavazza

500 g. kaffebønner

(4)

Anmeldelser (4)

Kjempegod kaffe! Se mer
Veldig god og rund smak - smaker ikke noe annerledes enn vanlig kaffe med koffein, så når denne står i kaffemaskina tenker ingen i huset over at den er koffeinfri eller ikke. Se mer
God koffeinfri kaffe som passer veldig godt til moccakanne. Men jeg er overrasket over hvor god espresso den gir. (kvernet 18,1 gram på kverningsgrad 6 på en Sage hjemmemaskin) Se mer
Fornøyd med produkter Se mer