Espresso Double Roast - Black Coffee Roasters

400 g. kaffebønner

Now: kr 79,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 400
Merker Black Coffee Roasters
Smak Kakao, Mørkbrente bønner
Eiendom 400 gram
Styrke Medium (6/10)
Best før 30.03.2023

Produktbeskrivelse av Espresso Double Roast - Black Coffee Roasters

Double Roast kaffebønner fra Black Coffee Roasters er de perfekte bønnene til en Espresso, Caffe Latte eller en Macchiato. De hele bønnene kommer fra Guatemala, Brasil og Kenya og er dobbeltbrent, noe som gir en intens kaffe, full av smak og toppet med en tykk crema.

Den ekstra mørke brenningen gir en luksuriøs opplevelse med undertoner av kakao. Med Double Roast kaffebønner fra Black Coffee Roasters kan du være din egen barista hjemme og male kaffebønnene på din egen måte etter egne krav.

Nyt den herlige, sterke smaken med denne 400 g posen med hele kaffebønner. Black Coffee Roasters tilbyr en enestående opplevelse gjennom disse bønnene, så nyt intensiteten i denne kvalitetskaffen hjemme hos deg selv.

Bønnene brennes med en unik og hemmelig teknikk som gir kaffen en fyldig smak.

Det danske selskapet Black Coffee Roasters er lidenskapelige kaffe-elskere med fokus på svært god smak og kvalitet. De produserer Fairtrade økologisk kaffe og bruker ekstra tid på å velge, brenne og behandle kaffebønnene på riktig måte. Kaffen er merket med Rainforest Alliance Certified-seglet.

Espresso Double Roast - Black Coffee Roasters
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20