Beskrivelse

Nyt den rike, fyldige smaken av Lavazzas Espresso Barista Gran Crema. Denne blandingen er laget av kaffebønner av overlegen kvalitet som er brent av eksperter for den perfekte smaksbalansen, og gir en unik smaksopplevelse med treaktige toner og toner av anis og mørk sjokolade.

Laget av en blanding av arabica- og robustabønner, er denne silkemyke, lysbrente kaffen aromatisk og silkemyk. Den balanserte smaken og middels intensiteten gjør den til et perfekt valg for enhver kaffeelsker, enten du nyter en rolig morgen hjemme eller serverer gjester på et middagsselskap.

Denne 1 kg-posen med hele kaffebønner er ideell for de som elsker å male kaffen fersk før brygging, noe som sikrer maksimal friskhet. Med Lavazzas forpliktelse til kvalitet kan du stole på at hver kopp kaffe du brygger blir deilig.

Enten du er en erfaren kaffedrikker eller en nykommer i kaffeverdenen, tilbyr Lavazzas Espresso Barista Gran Crema en virkelig eksepsjonell smaksopplevelse. Prøv den i dag og oppdag den perfekte blandingen av smaker som bare Lavazza kan levere.

Ingredienser

Brent kaffebønner

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

1000

Merker

Lavazza

Koppstørrelse

Espresso

Styrke

Kraftig (7/10)

Best før

30.12.2025

Espresso Gran Crema - Lavazza

1000g. kaffebønner

(2)

Anmeldelser (2)

Love it Se mer
Kun det beste er godt nok❣ Se mer