Beskrivelse

Lavazza er kjent som Italias favoritt-kaffe og kan spore sine aner helt tilbake til 1895. Lavazza var en pionér innen teknikken med å blande kaffe fra forskjellige regioner, og er i dag kjent som et av verdens førende kaffeprodusenter.

Italia er også kjent som Espressoens moderland. Espressoen ble oppfunnet i Italia og stammer i likhet med Lavazza, fra Torino. Espressoen er i dag blant de mest populære variantene fra den rike, italienske kaffetradisjonen, hvor den i tillegg til å drikkes rent, også benyttes i cafeklassikere som Cappucino og Caffe Latte.

Man kan derfor neppe få en mer autentisk italiensk kaffeopplevelse enn den Lavazzas Classico Espresso leverer. For her er en klassiker som gjennom årtier har blitt servert i italienske cafeer og hjem.

Lavazza Classico er laget av 100 % Arabica-bønner fra Afrika, Syd- og Mellomamerika, og har en smak som er sødmefull og delikat med en rik ettersmak.

Brygg din egen Espresso og ta på reise til Italia - for her er en kaffe som hvis den kunne snakke, ville sagt: Sono un italiano. Un italiano vero.

Ingredienser

Brent kaffebønner

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

500

Merker

Lavazza

Eiendom

Arabica

Styrke

Medium (5/10)

Best før

30.11.2025

Lavazza Espresso Italiano Classico

500 g. kaffebønner

Anmeldelser (0)