Beskrivelse

Ta med deg denne klassiske espressoen fra Starbucks® hjem og nyt en deilig kaffe som har vært en hit siden 1975.

Hvis du har drukket espressobaserte drinker hos Starbucks® før, så har du sikkert prøvd denne. Og hvis du har det, så vet du hvor god den er! Delikat og fyldig kaffe – disse bønnene er perfekt balansert for optimalt resultat.

Arabica-bønnene i denne blandingen er mørkbrente. Resultatet er en fyldig og karamellaktig smak som nytes som den er eller med melk. Du kan også bruke den til å lage dine egne kaffebaserte drikker eller gjenskape favorittene dine blant Starbucks-klassikerne.

Denne blandingen har ikke blitt endret siden den ble introdusert av Starbucks® – så god er den. Hvorfor endre noe som fungerer? Og nå kan du få den hjem og nyte det når du føler for det, uten å måtte gå til nærmeste Starbucks®-kafé.

I en pose på 450 g har du nok til å lage mange kopper kaffe til deg selv, dine kjære, dine kolleger... For å bevare den velkjente smaken, bør kaffebønner oppbevares i en lufttett beholder når de er åpnet. Vi anbefaler at du maler bønnene rett før bruk for å få best resultat.

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

450

Merker

Starbucks

Smak

Mørkristede bønner, Aromatisk arabica, Karamell

Best før

22.05.2024

Starbucks Espresso Roast

450 g. Kaffebønner

(10)

Anmeldelser (10)

Deilig espresso☝️ Se mer
Dette er virkelig verdens beste kaffe. Skikkelig mørkbrent, ikke noe sur og nesten søt smak. Se mer
Gir en smakfull espresso Se mer
Nydelig kaffe !! Se mer
I have used Starbucks Espresso Roast almost since Starbucks started, first in USA. have tried many other espresso makes but non compare to their rich taste. Have read some people react to the beans being oily but that is how they are supposed to be for espresso. I was so happy when I found i could buy from kaffekapslen. Fantastic prices and fast delivery. Happy with the company and fresh beans. Will order again and again. Se mer
Perfekt! Se mer
Kaffe av prima kvalitet til god pris, veldig fornøyd :) Se mer
Perfekt til helgekaffen. Vi kverner som filterkaffe og bruker i trakteren. Beste kaffen for oss som liker mørkebrent kaffe. Se mer
Etter å ha prøvd mange typer espresso, er dette vår favoritt.
Perfekt service fra KaffeKapslen, bra pris, rask levering.
Se mer
Verdens beste kaffe Se mer

Lignende kategorier