Dolce Gusto Genio S Plus

Automatisk kapselmaskin

På lager
Now: kr 879,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 1
Merker DeLonghi
Kapselsystem Dolce Gusto
Eiendom Maskin

Produktbeskrivelse av Dolce Gusto Genio S Plus

Funksjonene står i kø!

Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus er en automatisk kapselmaskin som deler sitt design med basismodellen, den klassiske Dolce Gusto Genio S, men med mange flere funksjoner.

Designet er en harmonisk sammensetning av myke linjer, matt lakk og blankpolert finish med detaljer i krom. Maskinen fremstår både tidløs og moderne, og passer perfekt i et hvert hjem. Det flotte designet har ikke gått akkord med brukervennligheten og funksjonaliteten – maskinen kan enkelt betjenes av alle i familien. Vanntanken er designet slik at den er lett å komme til samt at den rommer 0,8 liter vann. Kaffemaskinen har et kontrollpanel på fremsiden som betjener de forskjellige funksjonene. Her kan du regulere vannmengden som er angitt på de forskjellige kapslene, så gjør maskinen resten og brygger din kaffe med 15 bars trykk, samme som i en klassisk espresso-maskin. Foretrekker du kakao eller te, er du selvsagt dekket av Dolce Gustos store utvalg. Liker du en stor kopp kaffe, da er det bare å bruke XL-funksjonen på frontpanelet, så får du en stor dose flytende energi. Har du behov for en espresso, kan du aktivere EspressoBoost-funksjonen – og så sitter du der med en liten kopp med intens og aromatisk espresso.

Ikke alle foretrekker sin kaffe like varm. Derfor har Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus en flertrinns temperaturkontroll. Alt fra glohet til lunken temperatur kan justeres her.

Vedlikehold av maskinen er enkelt. Alle avtagbare deler kan kjøres i oppvaskmaskinen, mens resten kan vaskes med en fuktig klut. Maskinen sier selv ifra når den skal avkalkes ved hjelp av et rødt lys. Tross alle dens talenter og et trykk på 15 bar, er den kategorisert i energiklasse A, og slår seg av automatisk etter 1 minutts inaktivitet.

Dolce Gusto Genio S Plus
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20
Bestsellers:
12 drikkeklare Dynamite-iskaffer
Dynamite Ice Latte - 12 stk. 12 x 230 ml. Iskaffe
Now: kr 99,00
Starbucks Caramel Macchiato pakke og kapsel til Dolce Gusto
Starbucks Caramel Macchiato 12 kapsler til Nescafé Dolce Gusto
Now: kr 50,00
Plastkapselholder til Dolce Gusto med kapsler
Kapselholder til 35 Dolce Gusto-kapsler
Now: kr 139,00
Nescafé Café au Lait pakke og kapsel til Dolce Gusto
Nescafé Café Au Lait 16 kapsler til Dolce Gusto
Now: kr 50,00
Café René Grande pakke og kapsel til Dolce Gusto
Grande - René 16 kapsler til Dolce Gusto
Now: kr 35,00
Nescafé Americano package and capsule for Dolce Gusto
Nescafé Americano 16 kapsler til Dolce Gusto
Now: kr 50,00