Beskrivelse

Denne kaffen er den perfekte kaffen for de som ønsker høy kvalitet og bærekraft i ett. 

Zoégas sin Hazienda-blanding er en økologisk kaffe som er Rainforst Alliance og KRAV-sertifisert. Det er også en del av Coffee By Women-initiativet som har som mål å ha minst 30% kvinnelige kaffebønder. Når du nyter denne kaffen, kan du være sikker på at du bidrar til en miljøvennlig fremtid innen kaffeproduksjon.

I tillegg til å være bærekraftig, smaker denne kaffen deilig. Den er laget av Arabica-bønner dyrket i store høyder i Afrika og Sentral- og Sør-Amerika. Bønnene brennes for å få frem notene av plommer, modne bær og nøtter og gi kaffen sin unike karakter.

Velbalansert og fyldig, denne blandingen er en perfekt måte å ta en pause i løpet av dagen eller unne gjestene dine en eksepsjonell kopp kaffe. 

Zoégas har levert mørkbrent kaffe av høy kvalitet siden 1886. Målet deres er å gi folk et mer smakfullt liv gjennom sine nøye utformede kaffeblandinger. 

Du kan nyte denne kaffen fra poser med 450 g bønner. Vi anbefaler å male bønnene rett før bruk og oppbevare kaffen i en lufttett beholder for å bevare smaken og friskheten.

Ingredienser

Brent kaffebønner

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

450

Merker

Zoégas

Smaksnoter

Nøtter

Eiendom

Økologiske, Fairtrade, Arabica

Styrke

Kraftig (6/10)

Best før

31.12.2024

Special Price

kr 99,00

Zoegas Hazienda

450 g. Kaffebønner

(2)

Anmeldelser (2)

Rund i smaken, god Se mer
Nydelig gode bønner, mørk god og økologisk Se mer

Lignende kategorier