Beskrivelse

Du har sannsynligvis sett Segafredo-logoen på kafeer og restauranter rundt om i verden. Dette italienske merket, hvis fulle navn er Segafredo Zanetti, har brent kaffe i flere tiår. De overvåker hvert eneste trinn i prosessen – fra plukking og blanding til pakking. Når du kjøper Segafredo-kaffe, vet du at du får kaffe av høy kvalitet fra en produsent med høye ambisjoner. 

Intermezzo-blandingen er fra Segafredos Classic Line. Denne blandingen er spesielt populær blant de som elsker tradisjonell italiensk kaffe. Det er den ideelle blandingen til en tradisjonell italiensk espresso, akkurat slik du får på kafeene i Italia. 

La sansene ta deg til en kafé i Italia! Disse middels mørkbrente Arabica- og Robusta-bønnene kommer fra Brasil, Elfenbenskysten og Costa Rica. Blandingen gir deg en kaffe med undertoner av vanilje, nøtter, karamell, mandel og ristet brød. Du kan til og med kjenne et hint av appelsin! 

Med denne posen med 1000g kaffebønner har du nok til å eksperimentere med forskjellige drikker og øve på å være barista hjemme hos deg selv. Vi anbefaler at du maler bønnene rett før bruk for å få mest mulig ut av aromaen og smaken.

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

1000

Merker

Segafredo

Smaksnoter

Nøtter, Karamell

Eiendom

Arabica/Robusta

Best før

28.04.2026

Segafredo Intermezzo

1000 g. Kaffebønner

(8)

Anmeldelser (8)

Ikke noe god. Ekstremt oljete og statisk Se mer
Et godt valg av kaffe , smakfull og kraftig. En av mine favoritter Se mer
Både samboer og jeg er enige om at denne er god både som espresso og i kaffedrikker. Og god pris. Anbefales! Se mer
Supert kaffe!! Ha drikt denne kaffe for så langt, og når jeg ha funnet at Kaffekapslen selge det, jeg var super fornøyd.
Det er en deilig kaffe smak på Segafredo Intermezzo. Beste kaffe!!
Se mer
En behagelig kaffe. Selv ønsker jeg ofte en kraftig mørkbrent kaffe uten for mye syre. Denne er et lite hakk mildere enn de kraftigste jeg bruker, men god smaksbalanse Se mer
Knallgod kaffe!
Dette er en sikker vinner hver gang⭐️
Se mer
Mulig det er jeg som maler og brygger feil. Men har prøv uendelig mye, og denne kaffen smaker som jord. Ikke anbefalt fra min side ivertfall. Se mer
Anbefales!Veldig god kaffe!Endelig kan vi få kjøpe på kaffekappsel Se mer

Lignende kategorier