L'OR Barista Sublime

Kapselmaskin til Nespresso®

På lager
Now: kr 999,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 1
Merker L'OR
Kapselsystem L'OR BARISTA, Nespresso
Eiendom Maskin

Produktbeskrivelse av L'OR Barista Sublime

L'OR BARISTA-maskinen er kompatibel med Nespresso®-kapsler, så vel som en rekke andre kapsler, inkludert Lavazza®.

Dette er en maskin som er utviklet for å lage enkelt- og dobbeltshot espresso med de nye ekslusive L’OR BARISTA-kapslene.

L'OR BARISTA kaffemaskin gjør det utrolig enkelt å bli barista hjemme og produsere kaffe av samme kvalitet som man får på kafé.
Med denne maskinen kan man lage to drikker samtidig. Maskinen fungerer med L'OR espresso sine enkle og doble kapsler og lager fremragende kaffe. En maskin som tilbyr enkle og doble kapsler er helt unikt, og de nye L'OR BARISTA doble kapslene er utviklet utelukkende for bruk i L'OR BARISTA-maskinen. Det betyr at du kan brygge en dobbel eller to enkle kopper samtidig. L'OR BARISTA kaffesystem gir høyt trykk (opptil 19 bar) som er nødvendig for å brygge en ekte espresso.

Med L'OR BARISTA-maskinen kan du lage de samme drikkene som du nyter på favorittkaféen din eller på restaurant. Du kan velge mellom et stort utvalg av blandinger, brygge filterkaffe, velge blant et bredt utvalg av espressoer eller lage melkeholdige drikker som en latte eller en skummende cappuccino. L'OR BARISTA-maskinen er utrolig enkel å bruke, og varmes opp i løpet av 25 sekunder, så du trenger ikke å vente lenge på favorittkaffen din.

Maskinen kan også lage drikker i forskjellige størrelser. Du kan justere dryppskålen i forhold til høyden på drikken. Du kan la den stå på standardinnstillingen for små kopper til espressoer og ristrettoer. For større drikker kan du fjerne lokket til dryppbrettet, fjerne den bredere dryppskålen og sette lokket på igjen til en lavere stilling. Med L'OR BARISTA-maskinen kan du tilpasse kaffen til ønsket volum. Hvis du liker kaffen litt kortere eller lengre, trykker du på og holder den valgte drikke-knappen til den blinker. Slipp knappen og kaffen begynner å brygge. Trykk igjen for å avslutte bryggingen. Og det beste? L'OR BARISTA vil nå huske dette som ditt foretrukne volum for den spesifikke drikken.

L'OR BARISTA-maskinen ble designet av den prisbelønte produktdesigneren Khodi Feiz. Han er kjent for "enkelhet, eleganse og effektivitet" i arbeidet sitt, og disse egenskapene gjenspeiles tydelig i utformingen av L'OR BARISTA-maskinen. Designet vant også Red Dot Design-prisen i 2021.

Dimensjonene til maskinen er 18 cm x 40 cm x 28 cm, den har også en avkalkingsindikator som gjør den enkel å vedlikeholde og noen av komponentene tåler oppvaskmaskin.

denne maskinen har ingen tilknytning til, og er ikkje produsert eller godkjent av Nestle®

L'OR Barista Sublime
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20
Bestsellers:
12 drikkeklare Dynamite-iskaffer
Dynamite Ice Latte - 12 stk. 12 x 230 ml. Iskaffe
Now: kr 99,00
Caffenu rengjøringskapselpakke og kapsler for Nespresso®
Rengjørings-kapsler - Caffenu 5 kapsler til Nespresso®
Now: kr 59,90
Kapselholder Fra Kaffekapslen
Kapselholder til 40 Nespresso®-kapsler
Spesialpris kr 149,00 Vanlig pris kr 199,00
Gran Caffé Garibaldi Selezione 1860 pakke og kapsel til Nespresso®
Selezione 1860 - Garibaldi 10 kapsler til Nespresso®
Now: kr 25,00
Café René Lungo Big Pack pakke og kapsel til Nespresso®
Lungo - Café René 100 kapsler til Nespresso®
Now: kr 149,00
Kaffekapslen descaler for Nespresso
Avkalking Flytende Kaffekapslen 2 behandlinger til Nespresso®
Now: kr 49,00