Lavazza Qualità Oro Mountain Grown

1000 g. kaffebønner

På lager
Now: kr 149,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 1000
Merker Lavazza
Smak Aromatisk arabica, Mild surhet, Søthet, Mellombrente bønner
Eiendom 1000 gram, Arabica
Styrke Kraftig (7/10)
Best før 30.01.2024

Produktbeskrivelse av Lavazza Qualità Oro Mountain Grown

Lavazzas klassiske Qualita Oro-blanding har blitt elsket av kaffeelskere over hele verden i flere tiår.

Her har Lavazza med sin "Mountain Grown" skapt en spesiell variant av denne blandingen, som utelukkende består av bønner dyrket på høye åssider.

Kaffebønner dyrket på store høyder er kjent ved å være spesielt søte og aromatiske, og med lavere surhet enn bønner som vokser i lavlandet, takket være langsommere modning av bønnene.

Lavazza Qualita Mountain Grown-blandingen ble opprettet med 100% mørkristede Arabica-bønner, alle dyrket på en høyde over 2000 meter i Etiopia og i Sør- og Mellom-Amerika.

Her får du en kaffe med den vanlige Lavazza-kvaliteten, som kommer med smaksnoter av frukt og blomst, supplert med en rik og fyldig fasong.

Disse bønnene er egnet for presskanner, espressomaskiner eller som filterkaffe. For den optimale opplevelsen anbefaler vi at du først maler kaffen kort tid innen du trenger den.

Så hvis du er ute etter en velbalansert og aromatisk kaffe, vil du definitivt ikke gå galt med denne Lavazza-blandingen.

Lavazza er kjent som Italias favorittkaffe og sporer sitt opphav så langt tilbake som 1895. Lavazza var en pioner innen miksing av kaffe fra forskjellige regioner, og er i dag kjent som et av verdens ledende kaffeselskaper fra basen i Torino.

Lavazza Qualità Oro Mountain Grown
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20