Beskrivelse

Oppdag en rosa drink som er like deilig som den er morsom.

Foodness er kjent for å lage interessante og smakfulle drinker laget med kun de beste ingrediensene. Denne Mermaid Latte er intet unntak. Dens nydelige rosa farge gjenspeiler ingrediensene den inneholder: rødbeter, pitahaya (dragefrukt) og tindved (havtorn). Disse ingrediensene kombinert med kokosmelk skaper en søt drink som ikke vil være overveldende, og den vil få deg til å føle deg bra også.

I hver pakke finner du 10 kapsler som er kompatible med din Dolce Gusto-maskin. Den er enkel å brygge og er virkelig en deilig drikk for alle.

Drikken er glutenfri, laktosefri og er ikke tilsatt sukker. Den er flott når du trenger en liten pause i løpet av ettermiddagen, eller kanskje en ny drink å starte dagen med.

Disse kapslene har ingen tilknytning til, og er ikke produsert eller godkjent av Nestle®

Ingredienser

Fyllmiddel: maltitol; kokosMELKpulver, oppløselige plantefibre, ikke hydrogenert kokosnøttfett, MELK protein, rødbetsaft, pitahaya i pulverform 1%, konsentrert tindvedsaft i pulverform 1%, Magnoliabærekstrakt 1%, Ascophyllum Nodosum brunalger 1%, naturlige aromastoffer, stabilisatorer: E340ii - E452, emulgatorer: E471 - E481i, antiklumpemiddel: E551, søtningsmiddel: stevioglykosider.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

10

Antall kopper

10

Merker

Foodness

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smaksnoter

Bær, Kokosnøtt

Koppstørrelse

Vanlig kopp

Styrke

Medium (5/10)

Best før

27.11.2026

Næringsinformasjon per 100 g.

Energi, kcal

354,4

Protein

1,81

Fett (g)

15,7

- herav mettede fettsyrer

14,7

Karbohydrater

73,16

- hvorav sukkerarter

1,91

Mermaid Latte - FoodNess

10 kapsler til Dolce Gusto

(3)

Anmeldelser (3)

Smakte oppkast Se mer
Ikke noe for meg, likte ikke kokosnøtt smaken. Se mer
Veldig søt men svak smak. Smaker litt blanding av jordbær og kokosmelk. Helt grei smak, men det holder med 1 kopp til dagen Se mer