Beskrivelse

En av de mest populære blandingene fra Zoégas.

Denne blandingen av kaffebønner viser hvor mye lidenskap og håndverk Zoégas legger i kaffen sin. De har mørkbrent kaffe siden 1886, og det kan du kjenne og sette pris på i hver kopp av Mollbergs blanding. 

Arabica-bønnene som brukes i denne blandingen dyrkes i stor høyde i Kenya og Latin-Amerika, og det gir en helt spesiell smaksprofil. I tillegg kommer bønnene fra Rainforest Alliance-sertifiserte plantasjer. Det betyr at du kan nyte kaffen med god samvittighet. 

Mørkt brent og med lav syre – du vil kjenne den fruktige smaken av solbær når du nipper til denne kaffen. For å få fram alle smaksnyansene, anbefaler vi at du maler bønnene rett før brygging og at du oppbevarer bønnene i en lufttett beholder. Ved å bevare aromaen, får du den beste opplevelsen fra hver enkelt kopp kaffe. 

Opplev den perfekte brenningen i denne svenske blandingen, og bestill din pose med 450 g kaffebønner fra Kaffekapslen i dag.

Ingredienser

Brent kaffebønner

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

450

Merker

Zoégas

Smaksnoter

Karamell

Eiendom

Rainforest alliance, Arabica

Styrke

Kraftig (7/10)

Best før

31.01.2025

Zoegas Mollbergs Blandning

450 g. Kaffebønner

(3)

Anmeldelser (3)

Denne kaffen er nydelig som traktekaffe for deg som ikke liker syrlig kaffe. Den har et lavt syreinnhold og har derfor et mer kontinentalt preg, noe jeg personlig liker svært godt. . Se mer
Visst finnes det mye god kaffe, men Mollbergs blanding har blitt min favoritt.
Og Kaffekapseln leverer varene!
Se mer
Kjapp og grei handel. Se mer

Lignende kategorier