Beskrivelse

Oppdag kaffen som tar deg med på en smaksreise som ingen andre – Qualità Oro Gran Riserva fra Lavazza. Forestill deg den unike blandingen av 100% Arabica-bønner, middels styrke og en lett risting som gir et høykvalitets brygg. Men vent, det er mer. Denne kaffen har tilbrakt tid i whiskyfat, noe som legger til fruktige noter i hver slurk.

Denne kaffen er ypperlig for deg som foretrekker svart kaffe og kan enkelt brygges med din favoritt kaffemaskin. Som alltid, kan du stole på Lavazzas kjente kvalitet. Så hvorfor vente? Gjør din daglige kaffestund til en ekstraordinær opplevelse med Qualità Oro Gran Riserva.

Ingredienser

Brent kaffebønner

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

1000

Merker

Lavazza

Styrke

Medium (6/10)

Best før

30.11.2025

Lavazza Qualita Oro Gran Riserva

1000 g. kaffebønner

(2)

Anmeldelser (2)

Jeg kan ikke forklare det helt. Det smakte ikke som lite god kaffe, det smakte faktisk rett og slett bare feil. Den luktet ikke godt i det hele tatt heller. Jeg forstår det er vanskelig å forstå at den var så ille, og jeg tror nesten ikke på megselv. Spesielt når jeg leste en annen anmeldelse som vae positiv. Kan være kombinasjon maskin og bønner... men det virker veldig merkelig at det kan bli så grusomt av bare det. Prøvde forskjellige kvernegrader men den var sur og litt lys uansett, gikk ikke ann å velge finere kvernegrad. Kjøper veldig mye forskjellig kaffe og det er første gang jeg må rense ut hele maskinen for å bli kvitt alle spor. (Sensitiv på lukt). Ville ikke gi den bort fordi jeg syns synd på de som fikk den:P Se mer
Rik smak uten uttalte tilleggssmaker.
Utmerket styrke, ingen bitterhet kjennes.
Se mer