Beskrivelse

Si hei til Segafredos 100% Arabica kaffeblanding! 

Denne blandingen av Arabica-bønner fra Sentral- og Sør-Amerika er silkemyk og proppfull av aroma. Krydret, intens, men likevel delikat – denne kaffen vil garantert glede alle kaffeelskere. 

Kjenn på blomsteraromaen av Arabica-bønner og smak på undertonene av sjokolade og nøtter. Denne kaffen er virkelig en godbit for alle sansene dine. 

Når du har en brygget koppen ferdig, vil du se at den toppes med en jevn crema. Den myke teksturen i denne kaffen gjør den perfekt til alle typer kaffedrikker du måtte ha lyst på. 

Opplev de høye standardene og kvaliteten til Segafredo Zanetti-kaffen. Denne Bologna-baserte produsenten har laget blandinger som nytes over hele verden helt siden 1973. Deres sans for detaljer gjennom hele produksjonsprosessen kan merkes i hver enkelt kopp kaffe som serveres.

Bestill posen din med 1000g kaffebønner i dag fra Kaffekapslen og nyt denne Selezione Arabica-blandingen. Vi anbefaler at du maler bønnene rett før brygging for å oppleve detaljene i aroma og smak på best mulig måte.

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

1000

Merker

Segafredo

Smaksnoter

Sjokolade, Blomster

Eiendom

Arabica

Styrke

Medium (6/10)

Best før

30.09.2025

Segafredo Selezione Arabica

1000 g. Kaffebønner

(6)

Anmeldelser (6)

Bra smak. Se mer
God kaffee for god pris Se mer
Nydelig, behagelig kaffe. Se mer
God kaffe 😊 Se mer
En skikkelig god italiensk kaffe Se mer
Meget effektiv bestilling og levering. God kaffe. Se mer

Lignende kategorier