Beskrivelse

Oppdag Segafredos prisvinnende kaffeblanding.

Denne Selezione Crema-kaffen er ideell for espresso og lungo-kaffe. Alle kaffeelskere vil kunne nyte denne – uansett hvordan de foretrekker kaffen. Når kaffen brygges avgir den aromaer av vanilje, mocca, frukt og nøtter, og du vil kjenne smaken er av sjokolade og lakris. Med de komplekse lagene som tar over sansene, er det ikke rart at denne kaffen er en prisvinner.

Bønnene i denne blandingen kommer fra Brasil, Costa Rica og Elfenbenskysten. Dessuten – i tillegg til den perfekte brenningen har denne blandingen et middels koffeininnhold. Det betyr at den er ideell å nyte når som helst på dagen, og du trenger ikke å bekymre deg for å få i deg for mye koffein – ikke minst hvis du er blant dem som drikker mange kopper i løpet av dagen. 

Segafredo Zanetti har jobbet med kaffe i flere tiår. De overvåker hvert eneste trinn i prosessen, noe som sikrer at resultatet er av høyeste kvalitet. Dette har de vært tro mot siden starten i 1973.

Bestill posen din med 1000g Selezione Crema kaffebønner i dag. Vi anbefaler at du maler bønnene rett før brygging slik at du får det beste resultatet.

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

1000

Merker

Segafredo

Smak

Sjokolade

Eiendom

Arabica/Robusta

Best før

28.11.2025

Segafredo Selezione Crema

1000 g. Kaffebønner

(6)

Anmeldelser (6)

Virkelig god kaffe ☕️
Smaksrik og fyldig 🥰
Se mer
Favoritten her i huset. Se mer
veldig god kaffe Se mer
Gir et forsøk da jeg er Lavazza og Illy entusias. Liker kaffe som er fra Brasil. Se mer
Denne var god både som espresso og cappuccino. Relativt mild, nøtteaktig, lite syre Se mer
Overraskende god smak. Har vært litt skeptisk til denne kaffen etter Lavazza men er veldig glad for at jeg har gitt den en sjanse. Kan bare anbefale og skal fortsette med å kjøpe denne. Se mer