Beskrivelse

Med Supremo får du en Espresso-blanding fra italienske Gimoka. Dette betyr imidlertid ikke at bønnene bare kan brukes til å brygge Espresso, men reflekterer i stedet teknikken bak hvordan bønnene har blitt ristet.

Italiensk kaffe er vanligvis sentrert rundt Espresso, hvor kaffebønnene ristes litt lenger og ved høyere temperaturer enn ved andre kaffetyper, noe som resulterer i en kaffe med et litt brent preg og mørkere toner, hvor de naturlige oljene fra bønnene har mer tilstedeværelse.

I denne blandingen får du en kaffe laget på disse ristetradisjonene, noe som har resultert i en kaffe som ligger i den høyere enden av skalaen når det gjelder styrke for det man vanligvis ser hos en middels ristet variant. Smakstonene er av mandel, sjokolade og karamell, og basen er både myk og kremaktig.

Med de malte bønnene får du en kaffe som ikke bare passer for Espresso, men som også kan brukes til filterkaffe, presskanne eller som pour-over.

For best resultat anbefaler vi at du først maler bønnene kort tid før du trenger dem.

Gimoka er en italiensk kaffeprodusent som kan spore sitt opphav tilbake til begynnelsen av 1980-tallet, og som i dag styres fra basen i Andalo Valtellino, Lombardia, som en av Italias ledende kaffebrennere med eksport til over 50 land.

Ingredienser

Brent kaffebønner

Spesifikasjoner

Mengde (g.)

1000

Merker

Gimoka

Smaksnoter

Kakao, Krydder

Koppstørrelse

Ristretto, Espresso, Lungo, Vanlig kopp, Stor kopp

Styrke

Kraftig (7/10)

Best før

16.01.2026

Gimoka Supremo

1000 g. kaffebønner

(17)

Anmeldelser (17)

Meget god kaffe ☕️
Fyldig og kjempegod smak 🥰
Se mer
en god kaffe å starte dagen med. Kjempegod og kraftig Se mer
Mye kaffe for pengene Se mer
Nei, nei, nei. Veldig dårlig kaffe, hvis man kan kalle det kaffe. Utrolig dårlig smak. Se mer
Jeg blander denne med Crema hverdagskaffe (50/50), og kaffen smaker alldeles fortreffelig. Etter én kopp, så må man bare ha en til! Se mer
Fyldig og aromatisk kaffe Se mer
God smak Se mer
Se mer
Go kaffe Se mer
God kaffe, rund fin smak Se mer
God kaffe til uslåelig pris. Se mer
Rimelig og god kaffe Se mer
Denne var jammenmeg god til iskaffe..! Lager den til espresso, og har i litt sukker, kanel, kakao, og melk. Kommer nok til å kjøpe mye av denne framover. Se mer
Nydelig rund og fyldig smak. Anbefales! Se mer
Rund smak til en veldig god pris. Finner ikke andre bønner som er markant bedre Se mer

Lignende kategorier