Kaffekapslen.no - Europas største utvalg av kaffekapsler

Kaffekapsler er for deg som ønsker å servere en spesielt god kopp kaffe til deg og dine gjester. Kaffekapsler gir muligheten for å lage en kopp kaffe av samme kvalitet som en barista – hjemme hos deg selv. Nespressos kapselsystem kjennetegnes ved å brygge en Lungo eller Espresso under trykk, som derved gir deg den helt riktige Espresso-smaken. Andre system som f.eks. Nescafé Dolce Gusto og Tassimo utmerker seg ved å kunne lage over 40 forskjellige slags kaffe, kakao og te – f.eks. Latte Macchiato Caramel eller en Cappucino med sjokolade.

Hensikten med å ha en kaffekapselmaskin er å kunne lage akkurat den koppen kaffe, te eller kakao, som man har lyst til – og til det formålet er det viktig at man har de riktige kapslene der hjemme. Mange butikker forhandler 5–8 forskjellige kapsler fra hvert kapselmerke.

Hos KaffeKapslen.no vil vi sørge for at alle med en kaffekapselmaskin får et størst mulig utvalg av kapsler til deres maskin – og nettopp derfor er vi stolte av at vi har Europas største utvalg av kaffekapsler til både Nespresso, Nescafé Dolce Gusto, Tassimo, Senseo, Lavazza, Caffiltaly og Illy. Til mange av disse merkene forhandler vi – ut over de originale kapslene – billigere, kompatible kapsler fra f.eks. Segafredo, Gimoka og Café René, samt andre produkter fra Mokate.

Helt siden KaffeKapslen ble oppfunnet, finnes det noen som har kritisert bruken av kapslene fordi de skader miljøet. Vi gjør vårt beste med å lytte til våre kunders ønsker, og derfor har vi også et stort utvalg av miljøvennlige og økologiske kapsler til Nespresso®, akkurat som vi i skrivende stund jobber sammen med en av våre store leverandører om å etablere et retursystem, så brukte kaffekapsler kan brukes på nytt på best mulig vis.

Hvis du har spørsmål vedrørende våre kaffekapsler, eller ikke kan finne de kapslene du leter etter, vil vi meget gjerne høre fra deg. Kontakt oss allerede i dag.