Våre priser vil være de samme fra nå og fram til Black Friday.
Her finner du de beste prisene våre på alt fra Nespresso®, Dolce Gusto®, Tassimo®, Senseo®, kaffebønner og kaffemaskiner.

Vi sees neste Black Friday!

Når spenningen fra Black Friday avtar, gjør ikke vårt engasjement for rimelige priser det! Besøk nettstedet vårt og utforsk over 1000 produkter for alle budsjetter og preferanser.

Eller se nedenfor for å oppdage våre bestselgere for din kaffemaskin!


Til Dolce Gusto®

Vis mere

Til Nespresso®

Vis mere

Til Tassimo®

Vis mere

Til Senseo®

Vis mere

Kaffebønner

Vis mere

Til Nespresso® Professional

Vis mere

Kaffemaskiner

Dolce Gusto®

Nespresso®

Kaffebønner

Senseo®

Tassimo®

Norges beste priser

100-dagers angrerett

Gode tilbud hele november

Dynamite Zero 12Dynamite Zero 12
L'OR BaristaL'OR Barista
Lavazza Qualita Oro 1000gLavazza Qualita Oro 1000g

Ofte stilte spørsmål

Når vil jeg motta produktene jeg kjøper?

Vi pakker og sender bestillinger hver dag, og du kan forvente å motta pakken din innen 3-4 virkedager. I travle perioder som Black November kan leveringen ta litt lengre tid.

Hvordan velger jeg riktig maskin? 

Vi vet at det er mange maskiner å velge mellom, og det kan være vanskelig å velge den rette. Men våre medarbeidere på kundeservice er klare til å hjelpe deg med å finne den som passer best for deg!

Er det garanti på maskinene?

Ja! Når du kjøper en maskin hos Kaffekapslen har du 2 års garanti.
Hvis maskinen din ikke fungerer som den skal, så ta kontakt med kundeservice hos oss slik at de kan se på problemet. Du finner mer informasjon her.

 

 

Hva er Black November?

Black November kommer fra Black Friday, som er en høytid i USA. Black Friday er dagen etter Thanksgiving som en amerikansk høytid feiret den fjerde torsdagen i november. På Black Friday tilbyr butikker tradisjonelt store rabatter og spesialtilbud. Folk står i kø i timevis for å få tak i disse tilbudene og de fleste benytter seg av denne muligheten til å kjøpe julegaver til en god pris.

Butikker og nettbutikker over hele verden har begynt å delta i denne årlige begivenheten, og Black Friday har blitt til Black Week og til og med Black November. Hos Kaffekapslen har vi brukt hele november på å sørge for at alle våre kunder får sjansen til å benytte seg av våre tilbud til priser som er lavere enn vanlig.

 

 

Kaffekapslen og Black November

Kaffekapslen har som mål å ha lave priser hele året. Vi tilbyr faktisk prisgaranti! Vi streber etter å ha de laveste prisene på nett, slik at alle våre kunder kan nyte favorittdrinkene sine uten å bekymre seg for budsjettet. Siden vi er en nettbutikk har vi også fordelen av å kunne la folk bestille kaffe hjemmefra. Ikke mer å løpe rundt i butikkene og måtte lete etter kaffe! I tillegg til at folk kan bestille på nett, har vi også et bredt utvalg av smaker og varianter. Vi er en av de største selgerne av kaffekapsler i Europa og det er vi stolte av. 

Under Black November senker vi noen av prisene våre enda lavere. Dette er den perfekte tiden for våre kunder å fylle på, prøve nye smaker eller kanskje få en ny maskin. Det er også tiden da våre kunder kan kjøpe julegaver til familie og venner. Kanskje noen vil ha en spesifikk kapselmaskin? Eller kanskje noen vil prøve nye typer kaffe? Vi har alt. 

Våre Black November-priser gjelder for maskiner og produkter for Dolce Gusto®️, Tassimo®️, Senseo®️, Nespresso®️ og kaffebønner.